livios logo

Verstoppen? Deze ventilatieroosters smeken om gezien te worden!

Je ziet ze bijna in elke nieuwe of gerenoveerde woning aan de muur of het plafond hangen. Ventilatieroosters en -ventielen zijn het enige zichtbare onderdeel van je ventilatiesysteem in huis. Toch vormen deze roosters vaak een doorn in het oog voor zij die een strak interieur wensen. Het Starline-gamma van profi-air, verkrijgbaar bij Begetube, maakt hier definitief komaf mee.

10934-N

De Starline-reeks van profi-air biedt je vijf verschillende eyecatchers.

Foto Begetube

10934-N

Wist je dat de SHAPE STYLE zelfs een prestigieuze design award in Duitsland won?

Foto Begetube

10934-N

De Starline-roosters en -ventielen staan bekend om hun compactheid en dunne opbouw.

Foto Begetube

Designelement voor iéder interieur

Stel je voor: de binnenkant van je nieuwbouwwoning krijgt een gladde pleisterlaag. Je droominterieur ontpopt zich stilaan in je hoofd. Maar een à twee maanden later komt de ventilatieman langs en hangen er plots roosters en ventielen die je nog nooit hebt gezien. Laat staan dat je ze zelf hebt gekozen.

Voor de ene geen probleem. Maar ben jij iemand die graag de puntjes op de ‘i’ zet? Besef dan dat je vooraf wél zelf kan kiezen. De Starline-reeks van profi-air biedt je vijf verschillende eyecatchers: SHAPE, LINE, PYRAMID, AVANTGARDE en FLORA. Zij transformeren je ventilatieroosters in volwaardige interieurelementen. Of je nu fan bent van:

  • uitgesproken of compact;
  • wit, zwart, glas of staal;
  • rechte of ronde vormen;
  • lijntjes-, bolletjes- of bloemmotieven.

Ontdek alle uitvoeringen in onderstaand filmpje. Wist je trouwens dat de SHAPE STYLE zelfs een prestigieuze design award in Duitsland won afgelopen jaar?

              

Geen botsingen…

Waar verschillende traditionele ventilatieroosters een stukje uit je muur of plafond komen, staan de Starline-roosters en -ventielen bekend om hun compactheid en dunne opbouw. Zelfs de hoogste kasten gaan probleemloos open, zonder dat er ooit een rooster in de weg zit.

…  en geen gesukkel meer bij het poetsen

Bijkomend pluspunt? Dankzij een eenvoudig magneetsysteem kan je de roosters probleemloos verwijderen en terugplaatsen. Ook de filter is snel en gemakkelijk te vervangen. Handig bij het poetsen!

Nieuwe smaak? Nieuwe roosters!

Smaken verschillen. Maar ze veranderen natuurlijk ook doorheen de jaren. Dankzij het uitgebreide gamma en de standaard bevestigingsmethode is het gemakkelijk om binnen een paar jaar voor een compleet andere stijl te gaan.

Meer info over het indrukwekkende Starline-gamma? Neem een kijkje in de Begetube-catalogus. Of contacteer ons meteen!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10626-10934/begetube/partnerberichten/verstoppen-deze-ventilatieroosters-smeken-om-gezien-te-worden/