livios logo

Vochtige ruimtes ventileren? Dit is waarom én hoe je het kan doen!

Een goede ventilatie is overal noodzakelijk, maar vooral in vochtige ruimtes moet je goed verluchten. Doe je dat niet? Dan kan je te maken krijgen met geurhinder, condensatie of nog erger: schimmels. En die kunnen dan weer zorgen voor gezondheidsproblemen. Gelukkig heeft Begetube de juiste ventilatiesystemen in huis om dat te voorkomen! 

12917-NL

Last van condensatie in je badkamer of een muffe geur? Ventileren is de boodschap!

Foto Begetube

12917-NL

Begetube biedt heel wat ventilatie-oplossingen, zoals dit zeer energiezuinig BT3.5F-toestel.

Foto Begetube

12917-NL

Een grote woning? Dan is er Begetube 600, een zeer degelijke ventilatie-unit met warmterecuperatie.

Foto Begetube

Heb je ook last van druppels aan de muur, condens op de ramen of een onaangename, muffe geur? Die problemen komen vooral voor als je niet of niet voldoende ventileert in huis. Vooral vochtige ruimtes, zoals je keuken en badkamer, zijn hier gevoelig voor. Met de ventilatie-oplossingen van Begetube zijn zulke problemen verleden tijd! 

Energiezuinige ventilatie

De Begetube BT3.5F is een zeer energiezuinig ventilatietoestel. Daarnaast is het ook erg stil omdat het toestel gebruik maakt van het massa-veer-massaprincipe. Dat wil zeggen dat er een extra isolerende laag is tussen de twee buitenste lagen, en die vangt de geluidstrillingen op. Dat heeft dan weer een positief effect op je hele ventilatie-installatie. Naast energiezuinig en stil, is de Begetube BT3.5F ook extreem lekdicht én zeer gebruiksvriendelijk.

Ideaal voor appartementen

De Begetube BT2.5F mag je gerust het kleine broertje noemen van de BT3.5F-versie. Hij heeft dezelfde kwaliteiten, maar is door zijn kleine afmetingen van 20 cm hoog en 1 meter lang ideaal voor in kleine woningen, zoals een appartement.

Slimme ventilatie

Ook de Smarttouch 450 springt in het oog dankzij zijn speciale bediening. Deze unit is namelijk voorzien van een touchscreen met verschillende bedieningsmogelijkheden. Verbinden met je smartphone? Geen probleem! Zo kan je ook vanop afstand je ventilatiesysteem bedienen. Maar je kan ook speciale programmablokken instellen dankzij de ingebouwde tijdsregistratie. Wil je dat je ventilatie aanspringt op bepaalde uren van de dag? Dan kan je dat makkelijk instellen! 

Zwaar kaliber

Heb je een grote woning? Dan is er de Begetube 600, een uiterst degelijke ventilatie-unit. Hij is opgebouwd uit twee gelijkstroomventilatoren, en een aluminium tegenstroomwarmtewisselaar. Een optimale warmteoverdracht is dus verzekerd! Dit is één van onze stevigere exemplaren, maar ook hier is een stille werking gegarandeerd door het massa-veer-massaprincipe. 

Welk van bovenstaande ventilatiesystemen je ook kiest, ze beschikken stuk voor stuk over warmterecuperatie. Wil je nog meer informatie over onze systemen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10626-12917/begetube/partnerberichten/vochtige-ruimtes-ventileren-dit-is-waarom-en-hoe-je-het-kan-doen/