livios logo

Gebruik voor elke klus het juiste materiaal!

Kies je voor een product van Begetube? Dan ga je sowieso voor kwaliteit! Maar let er wel op dat je het juiste materiaal kiest om het te installeren, want dat is essentieel. 

13063-NL

Het juiste gereedschap is essentieel voor een perfecte installatie.

Foto Begetube

Juiste gereedschap is essentieel

Thermostaatknoppen, vloerverwarming, ventilatiesystemen,… Begetube heeft het allemaal in huis. Deze producten zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Maar wist je dat het materiaal waarmee je ze installeert minstens even belangrijk is? Het juiste gereedschap is zelfs essentieel voor een perfecte installatie. 

Alles wat je zoekt

Voor elk product biedt Begetube dan ook het juiste installatiemateriaal aan. Van klein gereedschap, zoals een moersleutel of banensnijder voor isolatieplaten, tot grotere stukken. Denk maar aan een afrolhaspel voor vloerverwarming of trackerautomaat: in de vakhandel vind je alles wat je zoekt voor een correcte plaatsing van je technieken. 

Online catalogus

In de online catalogus staat al het gereedschap uit het gamma van Begetube. Naast een foto van het gereedschap vind je hierin ook de prijs en de afmetingen terug: allemaal gebundeld in een handig overzicht. Zo kan je in de vakhandel gericht op zoek naar het juiste gereedschap voor jouw klus. 

Heb je nog vragen over dit gereedschap, of over de producten van Begetube? Neem dan gerust contact op!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10626-13063/begetube/partnerberichten/gebruik-voor-elke-klus-het-juiste-materiaal/