livios logo

Een ketel in topconditie? Kies voor DirtSTOP

Maakt je verwarmingsketel lawaai? En is hij soms verstopt? Hoog tijd om in te grijpen! Dankzij DirtSTOP® van Begetube zijn deze ketelkwaaltjes verleden tijd, en breng je hem terug in topconditie!

13197-NL

Hou je verwarmingssysteem in topconditie met DirtSTOP®.

Foto Begetube

13197-NL

Door een krachtige magneet onderschept DirtSTOP® heel wat onzuiverheden.

Foto Begetube

13197-NL

Die vuiltjes worden opgevangen in een zeef.

Foto Begetube

Magnetische vuilafscheider

De ketel van je centrale verwarming ziet er langs de buitenkant misschien goed uit, toch kan dat aan de binnenkant vaak helemaal anders zijn. Op plaatsen waar de doorgang beperkt is, stapelen ijzerhoudende onzuiverheden zich vaak op, met alle gevolgen van dien: verstoppingen, lawaai, andere defecten,… Daarom ontwikkelde Begetube DirtSTOP®, een compacte magnetische vuilafscheider.

Compact

Met DirtSTOP® verloopt de regelmatige zeefreiniging zeer eenvoudig en snel: het systeem hoeft zelfs niet leeg te lopen. Daardoor blijft je verwarmingssysteem in topconditie. Staat je ketel ergens in een klein hoekje weggestoken? Geen nood, want deze vuilafscheider is zo compact dat hij zelfs bij weinig ruimte geplaatst kan worden. En dat in vier verschillende montageposities!

Corrosiebestendige behuizing

De compacte vorm en de verschillende montagemogelijkheden zijn niet de enige voordelen van DirtSTOP®. Ook het gebruikte materiaal is een grote troef. De behuizing van dit systeem bestaat namelijk uit het corrosiebestendige IFEX technopolymeer, een bijzonder materiaal met mechanische eigenschappen, vergelijkbaar met die van messing.

Complexe werking, eenvoudige reiniging!

Het roterend tussenstuk, de interne zeef en de roterende binnenkamer zorgen voor de perfecte werking van DirtSTOP®. Maar hoe werkt het dan precies? Een krachtige magneet produceert een homogener magnetisch veld. En daardoor wordt een maximale hoeveelheid aan onzuiverheden onderschept. Te technisch? Niet erg, het enige dat jij moet weten is dat de aftapkraan makkelijk en snel te reinigen is, zelfs terwijl het systeem werkt! 

Wil je meer informatie over dit systeem van Begetube? Ontdek het op onze website, of neem gerust contact met ons op!

13 dingen die je moet weten over centrale verwarming


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10626-13197/begetube/partnerberichten/een-ketel-in-topconditie-kies-voor-dirtstop/