livios logo

Feilloos strak en wit interieur dankzij de argenta onzichtbare binnendeursystemen

Zowel buiten als binnen wordt de strakke lijn van deze woning consequent doorgetrokken. Zo moesten ook de binnendeuren opgaan in de minimalistische architectuur. En dit is net dé grootste troef van de invisidoor deursystemen van argenta.

13065-NL

Kamerhoge witte deuren zonder zichtbaar deurkader en scharnieren.

Foto ARLU

Kamerhoge deuren zonder deurkader

Deuren zijn een belangrijk onderdeel van een interieur. Soms springen ze in het oog maar de invisidoor van argenta blinkt vooral uit in de onopvallendheid. Dankzij het onzichtbaar weggewerkt aluminium kader versmelt de deur als het ware met de wand. En ook geen scharnieren in het zicht dankzij de designscharnieren invisible neo. In deze woning kozen de architect en bewoner ervoor om de witte deuren kamerhoog op te trekken. Dit maakt het resultaat alleen nog maar mooier en strakker!

Compleet gamma onzichtbare deuren

Argenta biedt onzichtbare deursystemen voor zowel een klassieke draaideur maar evengoed voor pivoterende en schuif-in-de-wand deuren. De invisidoor partners van argenta zijn specialist in het integreren van onzichtbare deuren. Contacteer een invisidoor partner in jouw buurt voor meer informatie en een offerte op maat.

Meer info over onzichtbare binnendeuren op www.argentalu.com.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10631-13065/arlu/partnerberichten/feilloos-strak-en-wit-interieur-dankzij-de-argenta-onzichtbare-binnendeursystemen/