livios logo

Wat is jouw excuus om niet te ventileren?

Wanneer je beseft dat je 90 % van de tijd binnen spendeert, is het een understatement om te zeggen dat de binnenluchtkwaliteit cruciaal is. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een gezonde woonomgeving en om een huis te creëren dat ademt. Velen weten het, weinigen doen het. En ze hebben allemaal ongelijk. Geen enkel excuus is goed genoeg om niet te ventileren.

12520-NL

Slaap op beide oren! Duco heeft de stilste oplossingen die beantwoorden aan de vooropgestelde eisen.

Foto Duco Ventilation & Sun Control

12520-NL

Een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat om u tegen te zeggen!

Foto Duco Ventilation & Sun Control

12520-NL

DucoBox Focus in residentie te Oeselgem.

Foto Duco Ventilation & Sun Control

Blootstelling aan vervuilde lucht gaat gepaard met klachten. Hoofdpijn, astma, irritatie van luchtwegen … zijn maar enkele van de vele boosdoeners. Als je dacht dat een raam openzetten voldoende was om een ruimte te verluchten, dan heb je het goed mis. Na een half uur is de frisse lucht verdwenen en krijg je opnieuw te maken met ophoping van vocht en vervuilende stoffen. Wat we duidelijk willen maken, is dat verse lucht een must is. De oplossing die jouw gezondheid vooruithelpt, ligt voorhanden: ventileren!

Ventileren en zonwering: de sleutels tot succes

Ventileren is een must, maar het gebeurt nog te weinig. Ventilatie vormt de bouwsteen om een comfortabel, gezond en aangenaam binnenklimaat te creëren. Door ventilatie te combineren met zonwering creëer je het meest optimale binnenklimaat.

Welcome to a world of oxygen

Voor elke situatie stelt Duco een ideale oplossing voor, steeds gebaseerd op drie onlosmakelijke pijlers: gezondheid, comfort en milieu. Het resultaat: een gemoedsrust om u tegen te zeggen.

De systemen van Duco garanderen een gezond binnenklimaat door een slimme regeling op basis van meting van de binnenluchtkwaliteit.

Als we het hebben over comforthinder spreken we in dit verhaal meer bepaald over oververhitting en geluidshinder. Twee zaken die je liever kwijt bent dan rijk. Zo denkt ook Duco erover en daarom levert de producent de nodige bijdragen hiervoor.

Als laatste bieden alleen al de natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen een pasklaar antwoord bij het streven naar een zo groen mogelijke omgeving.

Samengevat: Duco’s streefdoel is niet alleen om een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat te creëren, maar ook om jou te ontzorgen. Wandel mee richting de toekomst op de stand van Duco (Paleis 12, stand 501) tijdens Batibouw!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10639-12520/duco-ventilation-sun-control/partnerberichten/wat-is-jouw-excuus-om-niet-te-ventileren/