livios logo

Letterlijk alles in huis voor ventilatie

Bij DUCO hebben we letterlijk alles in huis voor ventilatie en zonwering. Van ventilatieboxen tot luchtkanalen, van toe- en afvoerventielen tot muur- en dakdoorvoeren, van CO2-gestuurde ventilatieroosters tot de kleinste sturingscomponenten. DUCO biedt een totale ventilatieoplossing voor systeem C en D met een slimme sturing als rode draad. Hierdoor zal elk systeem uiterst energiezuinig werken en enkel ventileren waar en wanneer nodig. Daarbovenop ben je bij DUCO ook aan het juiste adres voor een compleet gamma zonwerende toepassingen en ventilatieve koeling in de strijd tegen oververhitting.

Energiezuinig binnenklimaat

“Met onze ventilatiesystemen C en D  en onze  innovatieve zonweringsystemen wordt zo de basis gelegd voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Dit zowel in residentiële woningen als in appartementsgebouwen”, verduidelijkt Dirk Stevens, Sales Manager bij DUCO.

DUCO is jouw ventilatiepartner in het behalen van een E-peil van 30 of lager dankzij systemen met de laagste reductiefactor in de markt. Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor (totaal)renovaties. “Naast de slimste, biedt DUCO ook de stilste systeemen aan. Dat resulteert naast thermisch en visueel comfort ook in optimaal akoestisch comfort”, benadrukt Stevens.

Batibouw Virtual

Ook Batibouw moet zich dit jaar aan de omstandigheden aanpassen. Tijdens de 'Live'-uren zal je niet alleen de mogelijkheid hebben om digitaal kennis te maken met de producten van DUCO, maar ook de kans om een virtueel gesprek aan te gaan met een van onze medewerketrs. En dat in alle veiligheid!

Concreet project?

Heb je een concreet project of ben je op zoek naar een verdeler van onze ventilatie- of zonweringproducten? Neem een kijkje op duco.eu/particulieren.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10639-14879/duco-ventilation-sun-control/partnerberichten/letterlijk-alles-in-huis-voor-ventilatie/