livios logo

De kraan die alles kan: 100°C kokend, koel bruisend en gefilterd water

Met de nieuwe Quooker CUBE haal je naast warm, koud en 100°C kokend water, nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan.

12365-N

Koel bruisend water direct uit de kraan.

Foto Quooker Belgium bvba

12365-N

Direct 100°C kokend water uit de kraan.

Foto Quooker Belgium bvba

In een handomdraai geniet je van een glas puur tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: 100°C kokend, warm, koud, koel bruisend en gefilterd water.

Alles uit één kraan

Quooker heeft twee 5-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm, 100°C kokend water, en met de CUBE ook koel bruisend en gefilterd water op de momenten dat jij dat wilt. Daarbij heeft de Flex een buigzame uittrekslangslang voor warm en koud water, waarmee je bijvoorbeeld heel handig de spoelbak kunt schoonspoelen. Beide kranen kunnen gewoon in het gat van je huidige kraan geplaatst worden. Bekijk het hele assortiment hier.

Dag keukenboiler, hallo Quooker

Je kunt kiezen uit verschillende reservoirs. Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water, het COMBI(+)-reservoir 7 liter kokend water. Ze leveren niet alleen kokend, maar ook koud en warm water (40-65°C), de COMBI+ zelfs onbeperkt. Gebruik hem als keukenboiler en je hoeft nooit meer te wachten op warm water. Door hun goede isolatie zijn onze reservoirs extreem zuinig. Onze COMBI en COMBI+ reservoirs hebben zelfs energielabel A. Ontdek hier welke Quooker bij jou past. 

Ontdek alle voordelen

Veilig in gebruik, multi-inzetbaar en dankzij de revolutionaire techniek energiezuinig. Als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Ontdek waarom een Quooker zoveel toevoegt aan je huishouden op onze website.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10653-12365/quooker-belgium-bvba/partnerberichten/de-kraan-die-alles-kan-100-c-kokend-koel-bruisend-en-gefilterd-water/