livios logo

Een Quooker-kraan voor ieder keukendesign

Iedere keuken is anders. Daarom biedt Quooker een brede collectie kranen. Zo zijn er ronde, rechte, klassieke en moderne modellen en zijn alle kranen verkrijgbaar in verschillende finishes. Van tijdloos chroom of rvs tot uitgesproken zwart, goud en messing patina.

Kokend water

Een Quooker-kraan is niet alleen een sieraad op het aanrecht maar ook een bijzonder praktische toevoeging in de keuken. Een kraan die direct kokend water levert. Veilig, multi-inzetbaar, tijd- en ruimte- en energiebesparend.

5 cent per dag

Dankzij de techniek van hoogvacuüm isolatie kost het maar 5 cent per etmaal om het water op 108C° te bewaren. Het Quooker COMBI reservoir heeft tevens de functie van keukenboiler waardoor je nooit meer hoeft te wachten op warm water uit jouw keukenkraan.

Ook voor bruisend water

En met de Quooker CUBE tap je naast 100C° kokend, warm en koud ook gekoeld en bruisend water uit dezelfde Quooker kraan. Bekijk onze gehele collectie op quooker.be/kranen.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10653-14212/quooker-belgium-bv/partnerberichten/een-quooker-kraan-voor-ieder-keukendesign/