livios logo

Quooker Batibouw-actie: maak nu een afspraak in onze virtuele showroom

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het kastje eronder. Wens je ook gekoeld gefilterd (bruis)water? Combineer je Quooker dan met een CUBE. Al onze modellen zijn verkrijgbaar in diverse finishes. 

Maak nu een afspraak in onze virtuele showroom

Om de huidige uitdagingen het hoofd te bieden hebben wij bij Quooker nu ook een digitaal alternatief voor een fysiek bezoek: onze virtuele showroom. Via een persoonlijk gesprek of tijdens een groepssessie leggen wij je graag alles uit over ons uniek systeem. We nemen je via verschillende camera’s mee in onze showroom, laten je heel ons assortiment van kranen zien, demonstreren live de werking van het systeem en leggen nog eens stap voor stap de voordelen uit.  

Een afspraak boeken hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden: klik op deze link en selecteer een datum en tijdstip dat bij je past. Je ontvangt als bevestiging een mail met een link die je toegang zal geven tot de online afspraak. Een collega van Quooker staat je dan graag te woord om alles te overlopen en al jouw vragen te beantwoorden.

Actievoorwaarden

Profiteer nu tijdelijk van onze aantrekkelijke Batibouw-actie. Je kan kiezen uit de volgende opties:

  • Korting van 150 euro (incl. btw) op een Quooker met PRO3-reservoir
  • Korting van 200 euro (incl. btw) op een Quooker met een COMBI of COMBI+-reservoir
  • Korting van 300 euro (incl. btw) op een Quooker-systeem met een CUBE

De aanbieding is geldig van 22 februari tot en met 31 maart 2021. De aanbiedingen zijn niet combineerbaar.

Meer weten?

Stel hier je Quooker samen om te kijken welk kokendwatersysteem het beste bij u past. Hierbij krijg je ook een eerste prijsindicatie. Een bestelling kan je plaatsen bij een erkende Quooker-dealer. Zoek een dealer in jouw buurt via onze dealer locator. Wij kijken alvast uit naar onze virtuele afspraak!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10653-14863/quooker-belgium-bv/partnerberichten/quooker-batibouw-actie-maak-nu-een-afspraak-in-onze-virtuele-showroom/