livios logo

Direct kokend water uit de kraan? Ontdek de Quooker op Batibouw!

Met een Quooker in huis, heeft u altijd kokend water bij de hand. En dat is bijzonder handig. Nooit meer een pan of een waterkoker vullen met water en wachten tot het kookt. Maar gewoon, binnen een seconde, kokend water tappen uit de kraan. Voor het zetten van een potje thee, het koken van pasta, het blancheren van groenten, maar ook om een melkflesje voor de baby klaar te maken of die vette ovenschaal af te spoelen. Een Quooker bespaart tijd, energie, is multi-inzetbaar en bovendien ook veilig. 

9841-N

Thee zetten met de Quooker.

Foto Quooker Belgium bvba

Ontdek Quooker op Batibouw

Ook dit jaar is Quooker Belgium weer aanwezig op Batibouw, de grootste en belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector.  Tijdens Batibouw kunt u de nieuwste Quooker Flex bekijken, dit is de eerste kokendwaterkraan ter wereld met een flexibele uittrekslang. Ook reiken wij graag onze vernieuwde brochure aan u uit. Laat u door ons verrassen en kom langs op onze stand: hal 11, standnummer 115.

Meer informatie over Quooker kunt u vinden op www.quooker.be

 


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10653-9841/quooker-belgium-bvba/partnerberichten/direct-kokend-water-uit-de-kraan-ontdek-de-quooker-op-batibouw/