livios logo

Installeer zelf je domoticasysteem

Je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering en nog veel meer bedienen van op één centrale plek met een touchscreen, tablet of smartphone: dat is domotica. Easykit biedt hiervoor een systeem dat heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk zelf te installeren is: Niko Home Control.  

10105-N

Easykit: Niko Home Control

Foto Easykit

Niko Home Control

De controller en voeding zijn de twee basiselementen van Niko Home Control . De controller is het zenuwcentrum van de installatie, hij stuurt de logica van Niko Home Control. De programmering gebeurt via de installatiesoftware op de pc en wordt daarna op de controller ingeladen. De software is zeer gebruiksvriendelijk en laat toe om de installatie op elk ogenblik aan te passen aan gewijzigde behoefte.

Veiligheid en comfort

Met Niko Home Control bedien je heel eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken. Dat kan centraal via een touchscreen of smartphone, maar evengoed via klassieke schakelaars. Met functies als zoneregeling voor verwarming, ecotoets, paniektoets, aanwezigheidssimulatie … verhoogt de nieuwe elektrische installatie aanzienlijk je wooncomfort en veiligheid. Het ecodisplay geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor je zuiniger met energie omspringt.

Bereken het budget voor jouw project op onze applicatie ‘MijnBudget’ en wij bewijzen dat domotica niet duur hoeft te zijn!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-10105/easykit/partnerberichten/installeer-zelf-je-domoticasysteem/Easykit2