livios logo

Wie zegt dat vrouwen niet handig zijn?

Kate is 25 jaar en heeft samen met haar vriend een vrijstaande woning gekocht. Om te renoveren. Als we langskomen is Kate de vloerverwarming aan het plaatsen. Alleen.

12387-N

Kate is 25 jaar en heeft samen met haar vriend een vrijstaande woning gekocht . Om te renoveren.

Foto Easykit

12387-N

Bereken op de website van Easykit hoeveel jij mogelijk kan besparen met een zelfbouwpakket.

Foto Easykit

12387-N

Easykit heeft 9 toonzalen, verspreid over heel Vlaanderen.

Foto Easykit

Plaats je alles volledig zelf of krijg je hulp?
Gisteren heb ik twee kringen samen met mijn vriend geplaatst. Vandaag moest hij werken. Met twee werken is leuker, maar alleen lukt het ook. Dankzij dit handige afrolgereedschap, dat ik bij Easykit heb uitgeleend.

Hoe combineer je dit met je werk?
Ik ben vroedvrouw. Ik heb onregelmatige uren. Al de tijd dat ik vrij heb, breng ik door op de werf.

Vroedvrouw? Dus, geen technische opleiding. Had je doe-het-zelfervaring?
Nee, helemaal niet. Ik heb de handigheid en de durf wel mee van mijn vader!

En toch heb je voor zelfbouw gekozen. Waarom?
De prijs! Toen ik berekende hoeveel ik kon besparen, was ik direct gemotiveerd. Ik droomde altijd van een vrijstaande woning met een mooi stuk grond voor mijn paard. Dankzij Easykit kan ik die droom nu waarmaken.

Hoe ben je bij Easykit terechtgekomen?
Via het internet. Je kan alles online kopen. Maar zonder enige voorkennis beginnen, dat zag ik niet zitten. Tot ik op de website van Easykit terechtkwam. Ik ben naar de toonzaal in Roeselare gegaan. En daar was ik echt gecharmeerd door de vriendelijkheid van de medewerkers. Ze denken écht met je mee. Met als resultaat dat we nu veel meer bespaard hebben dan we ooit hadden durven denken.

Was je vriend ook meteen verkocht?
Nee. Hij twijfelde hard. Tenslotte hadden we geen van beiden enige voorkennis of ervaring. Ik heb hem kunnen overtuigen met twee argumenten: Easykit heeft een eigen dienst naverkoop en hun techniekers komen langs op de werf.

En zijn die techniekers al hier geweest?
Ze kennen mij al goed bij Easykit. Ik ben al verschillende keren langs geweest in de toonzaal. Eén keer zag ik het niet meer zitten. Ik had een probleem met de waterteller en kreeg het maar niet opgelost. Een Easykit medewerker is naar hier gekomen en samen hebben we het probleem gevonden en opgelost. Die service is uniek.

Heb je nog wel vrije tijd?
Op dit moment héél weinig. Mijn vriend en ik zullen dubbel en dik beloond worden voor ons harde werk. Een grote droom zal voor mij ook in vervulling gaan: een huis met aanpalende grond erbij voor mijn paard.

Wat vinden je vrienden ervan dat je je technieken zelf plaatst?
In het begin kreeg ik veel bezorgde opmerkingen. Zo van: weet je wel waar je aan begint? Zou je dat wel doen? Een jonge vroedvrouw die zelf haar verwarming plaatst?! Nu de werken opschieten, krijg ik meer en meer enthousiaste supporters. De buurman komt mij nu zelfs om raad vragen. Dat geeft een leuk gevoel.

Wil je ook graag zelf je verwarming, sanitair, ventilatie of elektrische installatie plaatsen? Kom dan eens langs in één van de 9 Easykit toonzalen voor een GRATIS studie en offerte.

Bekijk alvast de vele zelfbouwvideo's, zo zul je zien dat je geen geboren technicus hoeft te zijn om zelf je technieken te plaaten. 


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-12387/easykit/partnerberichten/wie-zegt-dat-vrouwen-niet-handig-zijn/