livios logo

Bouwen met de zuinigste technieken en toch duizenden euro's besparen?

Je gaat bouwen of verbouwen, dan sta je voor de moeilijke keuze hoe je gaat verwarmen, ventileren of welke hernieuwbare techniek je gaat toepassen. 

12668-NL

Je krijgt hulp op de werf van onze Easykit vakman. De moeilijke werken, doen we samen.

Foto Easykit

12668-NL

Wij bieden zelfbouwpakketten aan voor al je technieken!

Foto Easykit

12668-NL

Bij Easykit werken we enkel met gekende merken. Je bespaart niet op kwaliteit!

Foto Easykit

12668-NL

Kom langs in één van onze 9 toonzalen voor gratis studie en offerte

Foto Easykit

12668-NL

Reken zelf uit hoeveel jij kan besparen met onze handige online calculator.

Foto Easykit

Een warmtepomp met vloerverwarming is de ideale manier om op een zuinige en milieuvriendelijke wijze je woning te verwarmen. Ga je de energie hiervoor opwekken met zonnepanelen op je dak dan scoor je nog eens extra enkele groene streepjes bij en bespaar je een pak uit op je energiefactuur. Dit in combinatie met een ventilatiesysteem D, die de woning voorziet van verse lucht zonder de warmte te verliezen. Klinkt als muziek in de oren. 

Helaas zijn deze technieken duurder dan pakweg een installatie op aardgas en een eenvoudige ventilator in de badkamer. 

Met Easykit kan je deze 'groene' hernieuwbare technieken plaatsen in jouw project aan de prijs van een gewone installatie!

 • Hoe?
  Je hebt wellicht al eens zelf een dressing of ander meubelstuk in elkaar gestoken. Hierdoor heb je minder betaald dan wanneer je dit zou laten maken door een meubelmaker. Je kan ook zonder voorkennis en ervaring zelf je warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie en ja zelfs je zonnepanelen plaatsen. Je gaat dit niet alleen doen, maar met de professionele begeleiding van Easykit
  Zonder plannetje en bijgeleverde sleutel had je dat meubelstuk als niet schrijnwerker ook niet kunnen plaatsen. Dus gaan wij bij Easykit, je al de nodige service en support geven zodat jij als handige onervaren technicus zelf én met succes deze technieken zal plaatsen. 
  We gaan natuurlijk verder dan een plan en een sleuteltje, we begeleiden je voor, tijdens én na de werken.
 • Support
  In één van onze 9 toonzalen gaan we jouw project samen overlopen. We maken gratis een studie en offerte. Je hoeft dus zelf niet uit te rekenen wat je nodig hebt. Voor je begint kom je gratis onze opleiding volgen, maak je gebruik van de zeer gedetailleerde handleidingen, video's en instructiefiches. Je kan steeds terecht bij je Easykit coach wanneer je vragen hebt. 
 • Service
  Uiteraard komen wij je ook helpen op de werf. Een Easykit vakman komt je vloerverwarming controleren alvorens je gaat chappen. Je plaatst de warmtepomp op de aangeduide plaats, voorziet de leidingen en onze vakman komt deze voor jou aansluiten. Hetzelfde voor de zonnepanelen en ventilatie. Jij doet de eenvoudige werken, de moeilijke doen we samen.
 • Ben je klaar?
  Is je installatie klaar, dan komt een Easykit technicus je installatie controleren en opstarten. Zo ben jij zeker dat alles goed is en kan je genieten van onze garantie.
 • Zoveel service en support, hoe kan je dan besparen?
  We merken met gekende vaste A-merken, meer dan 3.000 installatie per jaar. We kunnen je dus de scherpste prijs op de markt geven. Bij Easykit moet je geen vakman zijn om 30% korting te krijgen, iedereen krijgt deze korting. Je bespaart uiteraard ook een pak op de werkuren want de eenvoudige werken doe je zelf. Zo bespaar je al snel 50%! Niet op service of kwaliteit.

Met Easykit kan je dus wel de beste technieken toepassen in jouw project en dit binnen jouw budget. 

Wil je meer weten?
Bekijk onze prijsvoorbeelden, je zult versteld staan hoeveel jij zal besparen met Easykit.
We geven je alvast onze zelfbouwvideo's cadeau, zo zal je zien dat het allemaal niet moeilijk hoeft te zijn. In jezelf geloven en in Easykit vertrouwen.

Kom lang in één van onze toonzalen

Wil je graag een gratis en vrijblijvende offerte op maat, kom dan langs in één van onze 9 Easykit toonzalen. Je bent meer dan welkom! 

10 dingen die je moet weten over bouwbudget en verzekeringen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-12668/easykit/partnerberichten/bouwen-met-de-zuinigste-technieken-en-toch-duizenden-euros-besparen/