livios logo

Domotica ingewikkeld en duur? Nee hoor!

Je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering en nog veel meer bedienen van op 1 centrale plek met een touchscreen, je tablet of smartphone: dat is een slimme domotica ! 

13043-NL

Via je gsm kan je eenvoudig je installatie bedienen. Zo kan je vanop afstand alles opvolgen.

Foto Easykit

13043-NL

Tijdens het plaatsen van je installatie kan je rekenen op het advies van je Easykit coach.

Foto Easykit

13043-NL

Kom langs in één van de 9 Easykit toonzalen voor een gratis studie en offerte van jouw project.

Foto Easykit

Een klassieke elektrische installatie?

Die is niet meer van deze tijd. Ze groeit niet met je mee. Easykit kiest voor Niko Home Control, hiermee ga je voor een intelligente open en flexibele elektrische installatie. Een extra schakelaar? Een schakelaar vervangen door een bewegingsmelder? Of de verlichting dimmen in plaats van enkel aan- en uitschakelen? Dat is zó gebeurd. De basisinstallatie voorziet je woning meteen van alles wat je nodig hebt om vandaag of later ook voor meer comfort, veiligheid of energiebesparende functies te kiezen.

Kan ik dit zelf plaatsen? Absoluut! 

Domotica klinkt ingewikkeld en moeilijk maar dat is het niet. De bekabeling is eenvoudig, alles komt samen in één ruime kast. Easykit komt deze kast voor je aansluiten. Jij hoeft dus enkel de kabels te trekken en Easykit doet de rest. Het programmeren of het beheren van jouw installatie is zo eenvoudig als de online app van jouw bank. Ontdek onze unieke Service en Support. Je zult zien, je hoeft geen geboren vakman te zijn om zelf jouw domotica te plaatsen. 

Duur? Nee hoor! 

Kom langs in één van de 9 Easykit toonzalen voor de bespreking van jouw project en krijg een offerte op maat van jouw gewenste comfort. Je kiest zelf hoe ver je wil gaan, wat de minimale vereisten zijn en wat je later eventueel nog wil uitbreiden. Je zult zien dat een domotica installatie niet duur is! Bekijk alvast enkele prijsvoorbeelden of bereken jouw project online. 

Meer comfort. Je woning altijd binnen bereik.

Wil je meer mogelijkheden op vlak van comfort? Daar hoort een overzichtelijke centrale bediening bij die je altijd en overal bij de hand hebt: je smartphone. Met extra dimmers, bewegingsmelders en sfeerbediening kies je nog eens voor extra bedieningsgemak en flexibiliteit. Bij Easykit stellen ze samen jouw ideale woning samen. 

Veilig wonen. Want thuis wil je je veilig voelen.

Thuis wil je je veilig voelen. Je wilt er zeker van zijn dat je kinderen en je woning beschermd zijn. Zo kun je gerust ontspannen in je eigen woning. Met onze slimme domotica weet je altijd wat er thuis gebeurt. Komen je kinderen thuis van school of is er ongewenste beweging wanneer je er niet bent? Je woning waarschuwt je met een bericht. Waar je ook bent.

Slim verwarmen, slim ventileren. Verbruik minder!

Bedien ook je rolluiken, zonwering, ventilatie, verwarming … slim. De alles-uittoets zet de ventilatie op minimum en de verwarming lager. Je beperkt ook je energieverbruik. Op het ecodisplay, het touchscreen of je mobiele toestel zie je perfect hoeveel energie je verbruikt en hoeveel stroom je zonnepanelen produceren.

Eenvoudig bedienen

Je bedient Niko Home Control met drukknoppen, een touchscreen, je smartphone of tablet. Bijkomende bedieningen voeg je zonder kappen en breken of extra bekabeling toe. Tot vier drukknoppen of bedieningspunten per inbouwdoos. Zo vervang je één drukknop gemakkelijk door twee knoppen.

Kom langs in één van de 9 Easykit toonzalen voor een gratis studie en offerte van jouw project. Met Easykit, slimme zelfbouw kan je zelf je eigen verwarming, sanitair, ventilatie en elektrische installatie plaatsen. Easykit zorgt voor de ervaring, kennis en de unieke begeleiding. Zo bespaar jij tot 50%! 

--> Meer informatie

--> Prijsvoorbeelden


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-13043/easykit/partnerberichten/domotica-ingewikkeld-en-duur-nee-hoor/