livios logo

Laat het maar regenen - bespaar 60% op je waterfactuur

Regen, het is iets waar we een paar jaar geleden nog te veel van hadden maar nu kijken we ernaar alsof het iets uitzonderlijk is.

13180-N

De slimme module zorgt ervoor dat je ook in droge periodes je systeem kan gebruiken.

Foto Easykit

13180-N

Bespaar meer dan 60% op je waterfactuur door je regenwater slim te gebruiken.

Foto Easykit

13180-N

Kom langs in één van de 9 Easykit toonzalen voor meer informatie. We hebben een ruime stock.

Foto Easykit

Onze natuur staat kurkdroog, het grondwater zakt verder weg waardoor drinkbaar water een "kost"baar goed wordt. Laat het dus maar regenen! 

 • Je bent een deel van de oplossing!
  Wist je dat het grootste deel van ons regenwater niet de grond kan intrekken maar rechtstreeks wordt afgevoerd naar onze waterwegen? Hiermee helpen we de natuur en het grondwater niet mee verder. In plaats van het regenwater te laten weglopen kan je het beter opvangen. 
 • Plaats een regenwaterput en hergebruik je regenwater.
  Regenwater is één van de weinige zaken wat nog gratis is, stadwater zal door de schaarste steeds duurder worden.
  Waarom zou je het dure kostbare stadswater gebruiken om je wc's door te spoelen, je woning en wagen te poetsen of nog gekker je tuin mee te besproeien als je hiervoor regenwater kan gebruiken?
 • Help de natuur én bespaar 60% op je waterfactuur.
  Als je het stadswater enkel voor de noodzakelijke zaken gebruikt belast je minder de natuur maar bespaar je ook tot 60% op je waterfactuur. Dubbele win toch!
 • Ja maar wat tijdens de droge periodes?
  Een regenwaterpomp zal je regenwater naar je binneninstallatie brengen vanuit de regenwaterput. Als deze na een droge periode leeg is wil je natuurlijk nog steeds je wc's kunnen gebruiken. Via een slimme module zal je installatie dan automatisch omschakelen naar stadswater. Je bent dan niet aan het besparen maar je valt ook niet zonder comfort. Na een malse regenbui zal deze slimme omschakelmodule automatisch omschakelen naar regenwater. Je verbruikt zo enkel de noodzakelijke hoeveelheid stadwater. 
 • Zacht water!
  Regenwater bevat geen kalk en is dus zacht water. Hierdoor is het ideaal om ook te gebruiken voor je wasmachine, je bespaart dus ook uit op wasverzachters wat dan ook nog eens goed is voor het milieu. 
 • Is regenwater niet vuil?
  Regenwater zelf is niet vuil of bruin, je water wordt wel bruin doordat het lange tijd stil staat in je regenwaterput en doordat er organisch afval in de put terecht komt. Door een filter te plaatsen na de pomp, voorkom je bruine randen in je wc of vuile was.
 • Eenvoudig zelf te plaatsen!
  Heb je al een regenwaterput of ga je nog (ver)bouwen dan kan je perfect zelf een regenwaterpomp met een slimme omschakeling en filters plaatsen.

Kom langs in één van de 9 Easykit toonzalen en ontdek al de verschillende mogelijkheden. 

--> Bekijk de prijsvoorbeelden.

--> Meer informatie over de slimme omschakeling. 


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-13180/easykit/partnerberichten/laat-het-maar-regenen-bespaar-60-op-je-waterfactuur/