livios logo

4 tips om duurzaam én betaalbaar te bouwen of verbouwen

Het weer in België is te afwisselend, met zijn extremen in de zomer én in de winter. We hebben dus nog steeds een verwarming en een warmwaterboiler nodig. Het voordeel van een duurzame woning is dat de energievraag laag ligt, het heeft geen zin om overal vloerverwarming en/of radiatoren te gaan plaatsen.

13912-NL

Niets zo eenvoudig als zelf je vloerverwarming plaatsen. Met een goed plan en een druktest!

Foto Easykit

13912-NL

Plaats zelf je zonnepanelen met de hulp van een Easykit vakman.

Foto Easykit

13912-NL

Contacteer één van onze 11 Easykit toonzalen voor een gratis studie en offerte.

Foto Easykit

1. Verwarming in de slaapkamers?

Bij Easykit maken we eerst een grondige warmtestudie en bepalen we samen met de bouwheer welke ruimtes moeten voorzien zijn van verwarming. Zo is het vaak voldoende om alleen maar vloerverwarming te voorzien in de leefruimtes en de badkamer. Het vermogen dat moet geleverd worden, is dan veel lager waardoor de energiekost op jaarbasis een pak lager ligt.

2. Maximaal comfort met zero uitstoot!

Bij Easykit werken we met een lucht/waterwarmtepomp voor de verwarming. Die is ideaal in combinatie met de vloerverwarming én ja ze geeft ook voldoende energie voor de koudste winterdagen. De vloerverwarming wordt geleverd met een duidelijk legplan en een woordje uitleg. Nadat je zelf de leidingen hebt gelegd komt een Eayskit technicus controleren alvorens je de chape laat gieten.

Een Easykit Rescert-installateur komt de warmtepomp voor je aansluiten en opstarten.

3. 100% energieneutraal

Een warmtepomp heeft als energiebron elektriciteit. Door de hoge elektriciteitsprijzen is het plaatsen van PV zonnepanelen nog nooit zo interessant geweest. Het is niet alleen economisch een slimme keuze maar ook ecologisch. Je wekt zelf de energie op die je warmtepomp nodig heeft. Easykit rekent voor jou uit hoeveel panelen je nodig hebt voor jouw gezinssituatie.

Wil je al weten wat een mogelijke PV zelfbouwinstallatie kost? Dan kan je op onze website de prijsvoorbeelden raadplegen.

4. Meer uit de zon halen

Voor het sanitair warmwater raden we bij Easykit een zonneboiler met thermische panelen aan. Deze kan je eenvoudig zelf plaatsen op een plat of hellend dak. Onze Easykit Rescert-installateur komt de boiler voor jou aansluiten en opstarten. Tijdens de donkere dagen zorgt een elektrische weerstrand voor de nodige bijverwarming. (Bij renovatie kan je de boiler ook aansluiten op je bestaande verwarmingsketel).

Bij Easykit heb je alle duurzame technieken onder één dak.

Wil je graag een gratis studie en offerte op maat? Contacteer dan één van onze 11 Easykit toonzalen.

--> Onze toonzalen
--> Prijsvoorbeelden
--> Gratis bouwgids


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-13912/easykit/partnerberichten/4-tips-om-duurzaam-en-betaalbaar-te-bouwen-of-verbouwen/