livios logo

Easykit Slimme Zelfbouw opent twee nieuwe toonzalen

Easykit Slimme Zelfbouw opent twee nieuwe toonzalen in Beerse en Sint-Truiden. Met de opening van deze twee nieuwe filialen verstevigt Easykit, als marktleider in zelfbouwoplossingen, haar aanwezigheid in de Kempen en Limburg en staat de teller ondertussen op 11 toonzalen in Vlaanderen.

14027-NL

Easykit nu ook in Beerse en Sint-Truiden.

Foto Easykit

14027-NL

Maak een afspraak en bezoek één van onze 11 toonzalen.

Foto Easykit

14027-NL

In onze toonzalen vind je al onze slimme zelfbouwoplossingen voor jouw project.

Foto Easykit

We blijven investeren in nieuwe toonzalen om onze slimme zelfbouw dichter bij onze klanten te brengen. Persoonlijke service en support zijn onze kernwaarden en waar kan je deze beter geven dan via een persoonlijk contact met één van onze 55 zelfbouwcoaches in één van onze 11 toonzalen!

Via onze Easykit toonzalen begeleiden we jaarlijks meer dan 4.500 zelfbouwers met het plaatsen van hun eigen technieken. Dit is een verdubbeling in nog geen 5 jaar. Hiervoor kunnen we rekenen op een team van ruim 115 gemotiveerde medewerkers! Met onze Slimme Zelfbouw oplossingen zorgen wij ervoor dat iedereen de kans krijgt om op een betaalbare manier een eigen comfortabele, kwaliteitsvolle én energiebewuste woning te bouwen of verbouwen.

Unieke prestatie

De opening van onze twee nieuwe vestigingen in Beerse en Sint-Truiden zal jammer genoeg omwille van de coronacrisis niet gepaard gaan met een heus openingsfeest. We zijn anderzijds bijzonder trots dat we in dezelfde maand twee mooie toonzalen kunnen openen, dit is een unieke prestatie. We hebben al de nodige sanitaire veiligheidsmaatregelen getroffen om onze klanten veilig te kunnen ontvangen en te begeleiden bij het realiseren van hun droomwoning.

Easykit Beerse - Lilsedijk 29A - 014357362 - beerse@easykit.be

Easykit Sint-Truiden - Industrielaan 3140 - 011957928 - sinttruiden@easykit.be 

--> Maak nu je afspraak voor een gratis studie en offerte in één van onze 11 Easykit toonzalen. 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-14027/easykit/partnerberichten/easykit-slimme-zelfbouw-opent-twee-nieuwe-toonzalen/