livios logo

Lig niet langer wakker van de warmte!

Hoeveel nachten heb je de voorbije hittegolf wakker gelegen? Lig de volgende hittegolf niet meer wakker, bestel nu je zuinige airco.

14233-NL

Comfort het hele jaar door, dankzij een uitgebreid gamma

Foto Easykit

14233-NL

Plaats zelf je airco en bespaar een pak op je installatie.

Foto Easykit

14233-NL

Een Easykit vakman komt je installatie controleren en opstarten. Zo ben je 100% zeker van je werk.

Foto Easykit

Met onze lucht-luchtwarmtepomp kan je op een energievriendelijke manier één of meerdere kamers koelen of bijverwarmen. Door de eenvoud van de installatie is dit tevens ideaal voor een bestaande woning. Lig niet langer wakker door de warmte en plaats zelf je eigen airco.

Comfort het hele jaar door, dankzij een uitgebreid gamma.
Met de Bulex VivAir kan je kiezen tussen verschillende monotoepassingen (monosplit) en multicombinaties (multisplit). Een monotoepassing bestaat uit 1 buitenunit en 1 binnenunit. Bij een multitoepassing combineer je 1 buitenunit met maximaal 4 binnenunits. 

Een slimme combinatie van design en efficiëntie!

 • Nieuw design
 • Verschillende mono- en multisplit toepassingen bieden je heel wat flexibele installatiemogelijkheden.
 • Milieuvriendelijk dankzij het koelmiddel R32 waarvan het GWP slechts 1/3 van R410A bedraagt
 • Maximale energie-efficiëntie: energielabels tot A+++, SEER tot 8,5 en SCOP tot 4,6
 • Scroll compressor met DC inverter technologie
 • Luchtreiniging met actieve ionisator
 • Elektronish expansieventiel

Enkele gebruikerstips!

 • Geleidelijke koeling/verwarming
  Wanneer je je lucht-luchtwarmtepomp inschakelt, vermijd dan om je thermostaat in te stellen op een lagere temperatuur dan gebruikelijk. Dit zal je woning niet sneller afkoelen. Meer nog, de toename of afname van de temperatuur met 1°C, verhoogt het verbuik met maar liefst 8%.
 • Voorkom verkoudheden
  Meer dan 12°C verschil tussen de binnen- en buitentempartuur in koelmodus is niet goed voor de gezondheid. Het temperatuurverschil is te groot waardoor je sneller vatbaar bent voor verkoudheden. Om te genieten van een aangename temperatuur in je woning maak je het verschil tussen de binnen- en buitentemperatuur maximaal 4 tot 6°C.
 • Omgevingstemperatuur bij afwezigheid
  Wanneer je niet thuis bent en de verwarmingsmodus is ingeschakeld, dan kan je energie besparen door de thermostaat ongeveer met 5°C te verlagen. Een hogere verlaging heeft geen verdere energiebesparing tot gevolg en heeft dan ook geen nut. Tenzij je voor een langere periode afwezig bent, bijvoorbeeld tijdens de vakanties. Dan is het wel de moeite om de kamertemperatuur nog verder te verlagen. 
 • Eenvoudig zelf te plaatsen! 
  Bespaar op je installatie en plaats snel een eenvoudig je eigen units. Wij berekenen de materialen, leveren alles aan huis, voorzien een duidelijke handleiding + video en onze eigen Easykit vakman komt de airco voor jou opstaren en afstellen. Zo ben je 100% zeker dat de installatie optimaal werkt en bespaar je een pak op de installatiekosten!

Prijsvoorbeelden.
Bekijk alvast de prijsvoorbeelden online of kom langs in één van de 11 Easykit toonzalen voor een gratis studie en offerte.

Bestel nu je airco en lig tijdens de volgende hittegolf niet meer wakker van de warmte.

--> Bekijk alvast hoe eenvoudig het is om zelf je airco te plaatsen.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-14233/easykit/partnerberichten/lig-niet-langer-wakker-van-de-warmte/