livios logo

Kan ik zelf mijn verwarming plaatsen?

Je gaat bouwen of verbouwen, al eens aan gedacht om zelf je handen uit de mouwen te steken? Met de juiste begeleiding van een zelfbouwcoach kan je meer dan je denkt. 

14397-NL

Kom langs in één van de 11 Easykit toonzalen voor een gratis studie en offerte.

Foto Easykit

14397-NL

Kom één of meer opleidingen volgen alvorens je aan de werken begint.

Foto Easykit

14397-NL

Je krijgt duidelijke legplannen en begeleiding op de werf!

Foto Easykit

Je hoeft geen technieker of geboren vakman te zijn om zelf je verwarming te plaatsen. Het zijn tenslotte ook niet enkel de schrijnwerkers die met Ikea hun eigen keuken of dressing in elkaar steken! 

Met de slimme zelfbouw formule van Easykit, kan je meer dan je denkt! 

 • Wat heb ik nodig?
  Warmtepomp of gasketel? Vloerverwarming of radiatoren? Hoeveel vermogen heb ik nodig? Dit zijn belangrijke vragen alvorens je aan de slag kan. Deze berekeningen of keuzes moet je bij Easykit zelf niet maken. Je doet dit samen met een zelfbouwcoach die dé expertise heeft. Je zelfbouwpakket is op maat van je woning én wensen.
 • Hoe begin ik aan de werken?
  Goed begonnen is half gewonnen! Je krijgt zeer duidelijke schema's, legplannen en instructieboeken. Met de korte opleidingsavonden en de zelfbouwvideo's kan je jezelf perfect voorbereiden.
 • Wat als ik het niet goed weet?
  Je hebt een eigen zelfbouwcoach die je van A tot Z zal begeleiden. Het is dé vakman met tonnen ervaring die aan je zijde staat. 
 • Kom er iemand controleren?
  De cruciale zaken worden gecontroleerd door een Easykit vakman alvorens je naar de volgende fase gaat. Controle van de vloerverwarming alvorens de chape gegoten wordt. De ketel of warmtepomp wordt zelfs elektrisch en koeltechnisch aangesloten alvorens we deze samen opstarten. Zo ben je zeker dat alles optimaal werkt.
 • Wat als er nadien iets misloopt? 
  Jaarlijks plaatsen meer dan 4.000 particuliere zelfbouwers zelf hun verwarming met de begeleiding van Easykit. Voor het onderhoud of herstelling kunnen slimme zelfbouwers rekenen op de eigen onderhoud- en hersteldienst van Easykit. 

Je hebt een installatie met de nieuwste technieken van de beste merken, met de zekerheid alsof het geplaatst is door een vakman met 25 jaar ervaring, je kan genieten van een unieke service na-verkoop én dit aan de scherpste prijzen. Dat is slimme zelfbouw!

Waar kan ik terecht voor een offerte?
Maak online je afspraak in één van de 11 Easykit toonzalen en overloop je project met één van de 60 Easykit zelfbouwcoaches voor een gratis studie en offerte!

13 dingen die je moet weten over centrale verwarming


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-14397/easykit/partnerberichten/kan-ik-zelf-mijn-verwarming-plaatsen/