livios logo

Kan ik zelf mijn vloerverwarming plaatsen?

Ik heb nog nooit een vloerverwarming gelegd of zelfs zien leggen. Hoe kan ik dan zelf mijn vloerverwarming plaatsen? Easykit zorgt ervoor dat bouwers en verbouwers zonder technische achtergrond of ervaring zelf hun eigen technieken kunnen plaatsen. Met onze slimme zelfbouw geven we al de nodige ondersteuning zodat iedereen met een zekere handigheid zelf hun eigen vloerverwarming kunnen plaatsen.

14583-NL

Met onze support kan je snel en eenvoudig je vloerverwarming plaatsen. De eindcontrole, doen wij!

Foto Easykit

14583-NL

Kom langs in één van onze 11 Easykit toonzalen voor een gratis studie en offerte.

Foto Easykit

Vertel? Hoe werken jullie?

  • We nodigen je eerste uit in één van onze 11 Easykit toonzalen, we hebben geen "klassieke" winkels maar toonzalen vol praktische opstellingen waar je al onze opstellingen kan zien, alsof het bij je thuis zou zijn. Je kan er dus zien en ervaren wat jij ook zelf gaat kunnen plaatsen, al onze mogelijke technieken zijn hier opgesteld.
  • Uiteraard moet je zelf niet komen kiezen wat je gaat plaatsen en wat je nodig hebt. Hiervoor hebben we zelfbouwcoaches die je daarin begeleiden en samen de geschikte technieken kiezen voor je project. Rekening houdend met je persoonlijke voorkeur, de wetgeving (wat moet), wat is technisch haalbaar en natuurlijk binnen je budget. Voor de vloerverwarming, zullen wij dus samen bekijken welk systeem het meest geschikt is voor jouw woning.
  • Daarna zal diezelfde zelfbouwcoach de berekeningen maken zodat je een studie en offerte op maat hebt. Uiteraard is dit gratis.

Leuk! En dan?

  • Voor je aan de slag gaat krijg je van je zelfbouwcoach al de nodige plannen, instructieboeken, toegang tot onze zelfbouwvideo’s en kan je zelfs een opleidingsavond komen volgen.
  • De ideale voorbereiding voor je zelf aan de slag gaat!

Kom je mij helpen op de werf?

  • Absoluut! Bij de levering leggen we uit hoe je de plannen moeten lezen en hoe je begint met het plaatsen van de leidingen. Voor de vloerverwarming krijgt je dus een praktische opleiding op de werf!

Alles is klaar wat nu?

  • De vloerverwarming is gelegd? Zie je wel moeilijk was het niet he.
  • Om je nu die extra zekerheid te geven komen we nog eens langs op de werf om te controleren of alles wel goed geplaatst is. We zetten luchtdruk op de installatie zodat we zeker zijn dat er geen lekken zijn en je met gerust gevoel de chape kan laten gieten.

Overtuigd?

  • Onze slimme zelfbouw, dat is zelf je technieken plaatsen maar met de begeleiding van vakmensen die hun stiel en vak kennen!  Zo bespaar je een pak en ben je zeker dat alles goed geplaatst is. Je leert er nog iets van bij en het is ook leuk om te doen.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-14583/easykit/partnerberichten/kan-ik-zelf-mijn-vloerverwarming-plaatsen/