livios logo

Hoe tot 50% besparen op je technieken?

Ga je bouwen of verbouwen? Proficiat, niets zo leuk als een eigen woning! Wat nog leuker is? Dat is een volledig uitgeruste woning met de nieuwste technieken zoals een warmtepomp, vloerverwarming, een slimme elektrische installatie en zonnepanelen! Moet dit duur zijn? Nee, als je zelf mee helpt om deze technieken te plaatsen bespaar je snel tot 50%! 

14721-NL

Plaats zelf je zonnepanelen, een Easykit vakman komt de installatie voor je nakijken.

Foto Easykit

14721-NL

Bij Easykit heb je al je technieken onder één dak. Dus één contactpersoon voor je hele project.

Foto Easykit

14721-NL

We werken met gekende A-merken zoals de slimme oplossingen van Niko voor je elektrische installatie.

Foto Easykit

14721-NL

Zelf je warmtepomp plaatsen, ook die kan. Een Easykit vakman komt je helpen bij het aansluiten.

Foto Easykit

Zelfbouwoplossingen

We vinden het normaal om zonder ervaring of voorkennis zelf onze eigen keuken of dressing in elkaar te steken. Met een goed plan en samengestelde kit is dit de normaalste zaak geworden. Je hoeft ook geen vakman te zijn om zelf je eigen verwarming, ventilatie, elektriciteit of sanitaire installatie te plaatsen. Met de slimme zelfbouwoplossingen van Easykit, kan jij dit ook. 

Begeleiding van A tot Z

Je krijgt meer dan een plan! Bij Easykit gaan we verder dan een samengesteld zelfbouwpakket met een plannetje. Je krijgt een unieke A tot Z begeleiding van je persoonlijke Easykit zelfbouwcoach. 

  1. We overlopen samen je project in één van onze 11 Easykit toonzalen, we kiezen samen de juiste technieken die op maat zijn van jouw project.
  2. We berekenen al de benodigdheden en stellen per techniek een uniek zelfbouwpakket samen. We gebruiken hiervoor gekende A-merken zoals Niko, Bulex, Daikin, Duco ventilatie. 
  3. Je kan één of meerdere van onze zelfbouwopleidingen komen volgen, boordevol praktische tips.
  4. Je krijgt al de nodige support om zelfstandig op de werf aan de slag te kunnen gaan. Legplannen, aansluitschema's, aansluitkits, zelfbouwvideo's en als je vragen hebt, dan contacteer je jouw zelfbouwcoach. 
  5. De moeilijkere werken, die doen we samen. Onze eigen vakmensen komen langs op de werf om je te helpen bij het aansluiten van de toestellen.
  6. Is alles klaar? Dan kom een technicus langs om de installatie voor je na te kijken en op te starten. Nadien kan je ook rekenen op onze eigen service voor onderhoud of eventuele herstellingen. 
  7. Proficiat, je hebt zelf je technieken geplaatst en zo 50% bespaart! #goedbezig!

Zelf je technieken plaatsen met de begeleiding van een zelfbouwcoach en de hulp van een vakman. dat is slimme zelfbouw. Jaarlijks plaatsen meer dan 4000 zelfbouwers hun technieken met de hulp van Easykit en dit al meer dan 25 jaar! 

Maak vandaag nog je afspraak in één van onze 11 Easykit toonzalen voor een vrijblijvend gesprek of een gratis studie en offerte van jouw project of bereken online hoeveel jij kan besparen met onze slimme zelfbouw.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-14721/easykit/partnerberichten/hoe-tot-50-besparen-op-je-technieken/