livios logo

Easykit Slimme Zelfbouw opent derde toonzaal in coronajaar

Met de opening in Oudenaarde realiseert Easykit Slimme Zelfbouw drie nieuwe toonzalen in één jaar. Met de opening van dit nieuwe filiaal verstevigt Easykit, als marktleider in zelfbouwoplossingen, haar aanwezigheid in Oost-Vlaanderen en staat de teller ondertussen op 12 toonzalen.

15402-NL

Met Easykit Oudenaarde staat de teller op 12 toonzalen in Vlaanderen.

Foto Easykit

15402-NL

Kom langs in één van onze 12 toonzalen, en ontdek hoe eenvoudig onze slimme zelfbouw is.

Foto Easykit

15402-NL

Je bent meer dan welkom! Ook tijdens de zomermaanden blijven we geopend!

Foto Easykit

Trots op deze realisatie

  • Roel Van den Eynde, marketing en communicatie manager: “We zijn bijzonder trots om in volle coronacrisis maar liefst drie nieuwe vestigingen te openen. Vorig jaar hebben we met de nieuwe toonzalen in Beerse en Sint-Truiden onze aanwezigheid in Antwerpen en Limburg versterkt. De resultaten van beiden overtreffen onze stoutste verwachtingen en tonen aan dat bouwers en verbouwers tijdens de coronacrisis meer dan ooit zelf de handen uit de mouwen steken. We hopen dat we bij deze derde opening in coronatijd, in tegenstelling tot de vorige twee, wel een beperkt openingsfeest kunnen houden. We hebben hoe dan ook, net als in onze andere toonzalen, alle nodige sanitaire veiligheidsmaatregelen getroffen om onze klanten veilig te kunnen ontvangen en te begeleiden bij het realiseren van hun droomwoning.”
  • Jo Michiels, sales manager: “We blijven fors investeren in nieuwe toonzalen en digitale oplossingen om onze slimme zelfbouw dichter bij onze klanten te brengen. Persoonlijke service en support zijn onze kernwaarden en hoe kan je deze beter geven dan via een persoonlijk contact met één van onze 60 zelfbouwcoaches in één van onze 12 toonzalen! Oudenaarde is naast Melle, Maldegem en Sint-Niklaas onze vierde toonzaal in Oost-Vlaanderen en we zijn bijzonder verheugd om in de parel van de Vlaamse Ardennen deze nieuwe vestiging te kunnen openen. We hebben zelf al onze duurzame woningtechnieken toegepast bij de grondige renovatie van dit pand. Zoals bij onze klanten streven we ook bij onze projecten naar zo zuinig mogelijke installaties. Zo hebben we hier een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming geplaatst, een laadpaal voor E-wagens en wordt de installatie gevoed door de zonnepanelen op het dak

Meer dan 4500 slimme zelfbouwers per jaar

  • David Janssens, CEO: “via onze Easykit toonzalen begeleiden we jaarlijks meer dan 4.500 zelfbouwers met het plaatsen van hun eigen woningtechnieken. Dit is een verdubbeling in nog geen 5 jaar. Hiervoor kunnen we rekenen op een team van ruim 125 gemotiveerde medewerkers! Met onze Slimme Zelfbouw oplossingen zorgen wij ervoor dat iedereen de kans krijgt om op een betaalbare manier een eigen comfortabele, kwaliteitsvolle én energiezuinige woning te bouwen of verbouwen.”In de Easykit toonzalen kunnen klanten terecht voor een compleet aanbod innovatieve zelfbouwoplossingen. Easykit toont door middel van technische opstellingen en de deskundige uitleg van de Easykit coach hoe eenvoudig het is om zelf je verwarming, ventilatie, elektriciteit, zonnepanelen of sanitaire installatie te plaatsen. Er is tevens een opleidingsruimte waar klanten de knepen van het vak leren. Naast de toonzaalruimte is er ook een ruim magazijn met afhaalbalie zodat naast de ruim 9000 jaarlijkse thuisleveringen klanten ook in het filiaal terecht kunnen voor een afhaling of retourname.

Je kan Easykit Oudenaarde vinden in Industriepark de Bruwaan, goed zichtbaar langs de Westerring (N60).


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-15402/easykit/partnerberichten/easykit-slimme-zelfbouw-opent-derde-toonzaal-in-coronajaar/