livios logo

Je bestaande radiatoren vervangen door een aircoheater?

Koelen en verwarmen zonder buitenunit met de design aircoheater.

16508-NL

Met de aircoheater zal je op een zuinige manier koelen en verwarmen.

Foto Easykit

16508-NL

De aircoheater is niet veel groter dan een radiator en eenvoudig te bedienen met een app.

Foto Easykit

16508-NL

Deze airco heeft geen buitenunit. Eenvoudig en snel te plaatsen.

Foto Easykit

16508-NL

Kom langs in een Easykit toonzaal voor gratis advies over duurzaam bouwen of verbouwen.

Foto Easykit

De Aircoheater van Easykit koelt en verwarmt zeer energiezuinig via de ingebouwde warmtepomp zonder buitenunit. Hierdoor worden de energieprestaties substantieel verbeterd, zonder te moeten inboeten aan het esthetisch aspect van de woning. De Aircoheater van Easykit kan gemakkelijk geïnstalleerd worden op eender welke buitenmuur. Alles wat nodig is voor de installatie zijn de montagesjabloon en bevestigingskit, de buizen voor de gaten en de externe roosters zit in de verpakking. Het toestel is zowel te bedienen via het touchscreen op het toestel, via de afstandsbediening of via een app op de smartphone. Met zijn diepte van slechts 16 cm is de Aircoheater verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie. De esthetische impact is miniem, zowel buiten als binnen.

De Airchoheater is dus de slimme oplossing om je ruimte te koelen en verwarmen met de zuinige technologie van een warmtepomp.  Ideaal om je bestaande radiatoren te vervangen door een zuinige en milieuvriendelijke oplossing. 

Kom langs in één van onze 12 Easykit toonzalen plaats ook je Aircoheater met onze slimme zelfbouw.Bekijk hier hoe eenvoudig je deze zelf kan plaatsen.

Bekijk hoe eenvoudig het is om zelf je Aircoheater te plaatsen met de hulp van Easykit. 

13 dingen die je moet weten over centrale verwarming


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-16508/easykit/partnerberichten/je-bestaande-radiatoren-vervangen-door-een-aircoheater/