livios logo

5x slimme zelfbouw

Easykit maakt zelfbouw gemakkelijk. Wij zorgen voor het juiste materiaal, de technische kennis en de persoonlijke begeleiding.

9907-N

Easykit, slimme zelfbouw

Foto Easykit

 1. Zelfbouwvideo’s
  Met onze meer dan 40 zelfbouwvideo's maken we je het een pak eenvoudiger. Zo heb je met je smartphone of tablet onze vakkennis bij jou op de werf.

 2. MijnBudget
  Met onze prijsvoorbeelden vergelijk je eenvoudig wat de meerkost is van een warmtepomp of domotica t.o.v een klassieke installatie. Heb je graag een prijsvoorbeeld op maat van jouw project? Gebruik dan onze MijnBudget calculator.

 3. Aansluitkits
  Met onze handige aansluitkits heb je al de juiste onderdelen met een duidelijk stappenplan in één praktische kit. Voor ieder deel van je installatie heb je zo jouw unieke kit.

 4. Opleidingsavonden
  Kom één of meerdere van onze praktische opleidingsavonden volgen en ga zo goed voorbereid aan de slag met jouw werken. De opleidingen vinden wekelijks plaats in jouw toonzaal, op deze avond leren we je de belangrijkste knepen van het vak.

 5. Wij zijn jouw vakman
  Easykit is een erkend Rescert installateur en erkend ventilatieverslaggever. Met ons plaats je zelf je technieken maar krijg je voor, tijdens en na de werken de unieke support van een echte vakman.

12 dingen die je moet weten over hernieuwbare energie


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10656-9907/easykit/partnerberichten/5x-slimme-zelfbouw/