livios logo

Verleng je vakantiegevoel met een Aliplast veranda

Een veranda is een overgang naar de omliggende natuur, een ontspanningsruimte en een comfortruimte om van te genieten. In een veranda blijft je vakantiegevoel een heel jaar duren. Kies daarom voor een Aliplast veranda met hoge thermische en akoestische eigenschappen.

14227-NL

Kies voor je veranda een stijl die bij je huis past.

Foto Aliplast Aluminium Systems

14227-NL

Kies voor je veranda dezelfde isolatie-eigenschappen als je woning (foto Verabo uit Aarschot)

Foto Aliplast Aluminium Systems

14227-NL

Je geniet van 25 kleurgarantie op je aluminium Aliplast profielen (foto Veranda Janssens uit Lier)

Foto Aliplast Aluminium Systems

Stijl & Type

Kies een veranda die aansluit bij de stijl van je woning. Aliplast heeft 5 dakranddesigns: Modern, Flat, Classic, Luxus en Victoriaans. Ook het glazen dak of de lichtstraat in het plafond bepalen mee de stijl van je veranda: een vlak dak geeft een moderne look terwijl een piramidedak meteen klassieker oogt.

Geïsoleerde profielen

Denk er aan om geïsoleerde profielen te gebruiken. Enkel zo kan je het hele jaar van je veranda genieten. Zonder thermisch onderbroken profielen is je veranda bij warm weer te heet en in de winter te koud. Ook het glas hierbij is belangrijk, daarom kan je voor je veranda best dubbel of triple glas nemen. Tip: kies voor dezelfde isolatie-eigenschappen als de rest van je woning.  

Kleur en onderhoud

Voor de kleur van de aluminium profielen is je keuze eindeloos. Je kan voor dezelfde kleur als de ramen van de rest van je woning gaan, maar het mag best ook een heel ander kleurtje hebben dat past bij de natuurlijke omgeving. Aliplast heeft een uitgebreid kleurengamma waar je 25 jaar Seaside lakgarantie op ontvangt: een veilige keuze!
Eigen aan het materiaal aluminium zijn de duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud. Een Aliplast veranda heb je voor het leven!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10681-14227/aliplast-aluminium-systems/partnerberichten/verleng-je-vakantiegevoel-met-een-aliplast-veranda/