livios logo

De nieuwe architecturale kleur: roestkleur

De laatste jaren waren zwarte ramen dé trend in de woningbouw, maar daar komt nu misschien verandering in. De vraag naar de “Cortenstaal”-roestkleur uit architecturale hoek stijgt opvallend. En daar heeft Aliplast de ideale oplossing voor.

14466-NL

Roestkleur: de nieuwe trend in ramen in deuren

Foto Aliplast Aluminium Systems

14466-NL

De roestkleur wordt door architecten vaak gecombineerd met witte bepleistering

Foto Aliplast Aluminium Systems

14466-NL

25 jaar kleurgarantie, ook indien je aan zee woont en de zoute zeelucht jouw ramen kan aantasten.

Foto Aliplast Aluminium Systems

14466-NL

Roestkleur ook verkrijgbaar voor jouw gevelbekleding.

Foto Aliplast Aluminium Systems

Ontstaan van de roestkleur

Het Cortenstaal bestaat natuurlijk al heel lang. Velen zijn fan van de roestkleur maar willen er de nadelen niet bijnemen, zoals het roestwater dat vlekken kan nalaten op klinkers of blauwe steen en de hoge kostprijs.

Nieuwe kleur met vele voordelen

Daarom lanceerde Aliplast Aluminium Systems een alternatief voor het groeiend aantal liefhebbers van de roestkleur: RUST-TC.
De aluminium profielen of platen worden gepoederlakt in roestkleur. Het aluminium gaat dus nooit roesten en behoudt zijn oorspronkelijke kleur bij elke weersomstandigheid. Daarom geeft Aliplast ook 25 jaar kleurgarantie.

En wat de prijs betreft, die is dezelfde als de andere TC-kleuren op de aluminium binnen- en buitensystemen van Aliplast. 

Kleur van de natuur

De mooie bruinoranje roestkleur staat prachtig bij de kleuren van de natuur. Daarom wordt de RUST-TC niet enkel gebruikt voor ramen en deuren, maar ook voor de aluminium gevelbekleding Deco Wall.

En over de natuur gesproken, daar draagt Aliplast zorg voor. Dit bewijzen ze door hun Cradle to Cradle certificaten op bijna alle aluminium systemen.

Vind hier een Aliplast verdeler uit je regio.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10681-14466/aliplast-aluminium-systems/partnerberichten/de-nieuwe-architecturale-kleur-roestkleur/