Familie Hullebusch kiest voor romantische veranda van Aliplast

Een veranda is meer dan een extra leefruimte. Het is een ruimte waar je volledig kan ontspannen en de drukte van het dagelijkse leven even kan achterlaten. Dat hebben Cederic en zijn partner goed begrepen. Zij kozen voor een kwaliteitsvolle veranda van Aliplast, opgebouwd en geplaatst door Aliplast-verdeler Verandaland. In hun lichtrijke aanbouw die helemaal aansluit bij de stijl van hun woning genieten ze nu elke dag.

Stijlveranda

“We hebben een klassieke landelijke inrichting. Het was voor ons dan ook belangrijk dat onze veranda bij ons interieur paste. Daarom hebben we gekozen voor een stijlveranda,” zegt Cederic. Ze combineerden daarvoor het Victorian Plus-daksysteem met de steellook raamprofielen van Aliplast. Zo creëerden ze een romantische veranda die mooi aansluit bij de rest van de woning en het interieur.

Veel lichtinval

“Ik vind het vooral leuk dat het een lichte ruimte is. Dat ontbrak in onze leefruimte,” vertelt Cederic. De lichtinval komt in hoofdzaak door het thermisch geïsoleerde daksysteem in victoriaanse stijl. Het zadeldak met een helling van 30° laat veel natuurlijk daglicht binnen dat wordt aangevuld met een klassieke luster bevestigd aan de daknok. Daarnaast koos het koppel uit Kuurne ervoor om in de oversteek twee halogeenspots te integreren.

Ontspanningsruimte

Cederic en zijn partner gebruiken de veranda vooral als ontspanningsruimte. Om een boek te lezen, een gezelschapsspel te spelen, te eten of gewoon uit te rusten. Daarbij kunnen ze genieten van het uitzicht op hun tuin door de ramen met steellook profielen, die zich vooral kenmerken door een slanke profilering en zo extra veel lichtinval toelaten.

Max Light Steel

De Max Light Steel ramen- en deurenreeks is perfect combineerbaar met een aluminium veranda van Aliplast. De nieuwste Max Light aluminium profielen werden ontworpen voor projecten waarbij een minimale esthetiek wordt gecombineerd met een hoogwaardige thermische isolatie en comfort. De Max Light heeft trouwens vier stijlvarianten: Modern, Steel, Design en Invisible. De profielen zijn dan ook geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Volledige plaatje klopt

Door te kiezen voor kwaliteitsmaterialen van Aliplast zijn Cederic en zijn partner zeker dat ze jarenlang kunnen genieten van hun op maat gemaakte veranda. “Het volledige plaatje klopt nu en dat tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.” Ze kozen bovendien voor hoogrendementsglas in combinatie met zonwerend glas in het dak om hun veranda een extra duurzaam karakter te geven.

Veranda op maat van jouw woning

Wil jij ook graag een veranda die volledig aansluit bij de stijl van je woning én je budget? Neem dan een kijkje tussen de verschillende veranda’s van Aliplast of laat je inspireren door enkele gerealiseerde projecten. Je kan uiteraard ook altijd een bezoekje brengen aan Verandaland of je dichtstbijzijnde Aliplast-verdeler.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media