livios logo

Dé finishing touch voor jouw interieur? Een glazen deur met aluminium frame!

Wanneer je je interieur (opnieuw) inricht, zal je merken dat het verschil in de details zit. Kastjes zonder handvat of een deur die niet in het geheel past zijn al snel een doorn in het oog. Wil je je interieur een unieke toets geven die perfectie uitstraalt en jarenlang meegaat? Haak dan samen met IDA (Interior Doors Aluminium) in op de trend van minimalistische binnendeuren en ga voor een glazen deur met aluminimum frame.

Meer natuurlijk licht en openheid

Een glazen deur of wand is de ideale manier om twee ruimtes te scheiden zonder in te boeten aan licht en openheid. In tegenstelling tot een volle deur laat een glazen deur meer natuurlijk licht binnen en zorgt er zo voor dat de aanpalende ruimtes groter lijken. Ideaal als je bijvoorbeeld een kleine keuken of compacte badkamer hebt.

Voor elke stijl een passende deur

Nog een voordeel van aluminium deuren met glas: ze passen in elk interieur. Van industrieel of landelijk tot modern en minimalistisch, in de uitgebreide IDA-collectie vind je altijd een passend model. Bovendien heb je de keuze uit enkele deuren, dubbele deuren, pivotdeuren en schuifdeuren. Je kan dus makkelijk voor elke ruimte de geschikte deur selecteren en ook kiezen of je graag een (a)symmetrische of helemaal geen vakverdeling wil.

Kleur bekennen

Mag er wel wat kleur in jouw interieur zitten? Dan kan je naast de kleur van je profielen, ook voor gekleurd glas kiezen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos zodat je je deuren mooi kan laten aansluiten bij de stijl die jij voor ogen hebt. Heb je bijvoorbeeld houtaccenten in je woonkamer? Dan is een brons- of koperkleur de ideale match. Ga je voor een Scandinavische look? Dan creëer je met een witte aluminium deur meteen een moderne uitstraling.

Tip: wie toch graag wat meer privacy heeft, bijvoorbeeld in de badkamer, kan kiezen voor mat of gezandstraald glas. Zo behoud je de minimalistische staallook zonder je zorgen te maken over eventuele pottenkijkers.

Geen kap- of breekwerk

De kers op de spreekwoordelijke taart van deze binnendeuren is de eenvoudige plaatsing. Omdat bij de pivotdeuren het draaisysteem in het onderste profiel zit verwerkt, moet er niet gekapt worden in de vloer en vermijd je dus ook het risico om bijvoorbeeld de vloerverwarming te beschadigen. Ideaal wanneer je je woning renoveert. Bovendien is aluminium een duurzaam materiaal dat 100% recycleerbaar is en een hele lange levensduur heeft. Zo geniet je dus niet alleen jarenlang van mooie binnendeuren, maar draag je ook nog eens je steentje bij aan een beter milieu.

Persoonlijke toets

Wil jij je interieur graag een persoonlijke toets geven met een unieke aluminium binnendeur? Breng dan snel een bezoekje aan je dichtstbijzijnde IDA-verdeler voor meer informatie en professioneel advies op maat.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10681-15526/aliplast-aluminium-systems/partnerberichten/de-finishing-touch-voor-jouw-interieur-een-glazen-deur-met-aluminium-frame/