livios logo

Veranda of terrasoverkapping: wat past bij jouw woning?

Een veranda vormt een echt verlengstuk van je woning waar je ieder seizoen heerlijk kan vertoeven. Kom je liever tot rust in je tuin? Dan kan je onder een terrasoverkapping ongestoord buiten genieten, ongeacht de weersomstandigheden. Welke oplossing past het best bij jouw gezin en woning? Aliplast helpt je bij je keuze.

Volwaardige leefruimte…

Een veranda biedt je een wereld van plezier en comfort. Het is een volwaardige extra ruimte die mooi aansluit bij je leefruimte en kan verschillende functies hebben: je kan er eten, relaxen, werken of de ruimte gebruiken om je tuinset een plaats te geven in de winter. Kies je voor een woonveranda; dan geniet je van je tuin en de omliggende natuur met het comfort van binnen. Een aluminium veranda van Aliplast voldoet bovendien aan hoge kwaliteitsnormen en biedt een goede thermische isolatie, zodat je er elk seizoen kunt genieten.

… of maximaal genieten van buiten?

Een terrasoverkapping met aluminium lamellen is een echte eyecatcher in je tuin. De Somnium-terrasoverkapping van Aliplast kan je tegen de gevel van je woning bouwen of vrijstaand in je tuin plaatsen. Dankzij het gemotoriseerde systeem bedien je de lamellen elektrisch: je kan ze 120° draaien en zelfs waterdicht sluiten. Via een geïntegreerd gootprofiel wordt het regenwater zorgvuldig afgevoerd. De terrasoverkapping is zelfs uitgerust met een regensensor die het dak automatisch sluit zodra hij regendruppels detecteert. Zo kan je ook bij regenweer gezellig onder je terrasoverkapping zitten.

De Somnium-overkapping is volledig op maat verkrijgbaar met maximale afmetingen van 6 op 4,5 meter breed en 3 meter hoog. Daarnaast kan je kiezen voor glazen zijwanden of windvaste screens voor meer privacy. Met ingebouwde ledverlichting en een terrasverwarming is het ook op frissere avonden heerlijk buiten vertoeven. Lees meer over de mogelijkheden.

Aluminium = slimme keuze

Met een aluminium veranda of terrasoverkapping zit je altijd goed. Aluminium is duurzaam en gaat levenslang mee: het roest niet, barst niet, trekt niet krom en is kleurvast. Daarnaast heb je aan aluminium ook weinig onderhoud. Je hoeft het namelijk niet te schilderen of te vernissen. Zo kan je optimaal van je veranda of terrasoverkapping genieten.

In alle stijlen en kleuren

Er bestaan verschillende stijlen voor je veranda of terrasoverkapping: modern, landelijk, minimalistisch… Zo kan je bij Aliplast jouw veranda of terrasoverkapping volledig op je woning afstemmen. Echt elke kleur is mogelijk. Daarnaast biedt Aliplast 25 jaar kleurgarantie op meer dan 50 kleuren. Met die zekerheid kan jij zorgeloos genieten!

Op zoek naar meer informatie of inspiratie?

Download hier de veranda- en terrasoverkappingfolder van Aliplast. Of ga langs bij een Aliplast-verdeler in je buurt en ontdek er alle mogelijkheden.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10681-16325/aliplast-aluminium-systems/partnerberichten/veranda-of-terrasoverkapping-wat-past-bij-jouw-woning/