livios logo

Haal je energiefactuur naar beneden met huisautomatisering

Wist je dat huisautomatisering méér is dan jezelf meer comfort geven? Met Niko Home Control heb je dag en nacht zicht op hoeveel je verbruikt en via je zonnepanelen opwekt. En met verschillende energiebesparende functies haal je je energiefactuur ook effectief naar beneden.

Vergeet je weleens de lichten overal in huis uit te doen? Met de alles-uitknop van Niko Home Control gebeurt dat niet meer. Je plaatst hem op een strategische plek, bijvoorbeeld aan je voordeur. Met 1 druk op de knop doof je al je lichten, schakel je de stopcontacten uit die niet hoeven te werken en zet je je verwarming enkele graden lager.

Slim ventileren en verwarmen

Zoneverwarming en slimme ventilatie: 2 grote bespaarders. Je verwarmt elke kamer in huis op een aparte temperatuur en alleen maar wanneer het nodig is. Je slimme ventilatie? Die springt alleen maar aan wanneer het licht aangaat of wanneer een sensor ziet dat er iemand in de kamer is.

Alleen licht wanneer het nodig is

Met detectoren maak je trouwens je hele huis slim. Zo gaan je lichten automatisch branden wanneer je ergens binnenkomt. En ze gaan ook automatisch weer uit wanneer er niemand meer in de kamer is. Zo bespaar je flink wat geld.

Altijd een oog op je energieverbruik

Op het ecodisplay en de Niko Home Control app op je smartphone zie je op elk moment van de dag hoeveel energie je aan het verbruiken bent. Ideaal om je energieverbruik bij te sturen en het sluimerverbruik van je toestellen aan te pakken. Je monitort niet alleen je elektriciteitsverbruik: ook je water- en je gasverbruik. En heb je zonnepanelen? Je ziet meteen hoeveel stroom ze produceren.

Wil je nog meer besparen? Koppel dan de energiemonitor van Smappee aan Niko Home Control. Via Smappee zie je exact hoeveel elk toestel in huis verbruikt. Heb je een NIBE-warmtepomp, boiler of ventilatiesysteem? Koppel dan je NIBE-installatie aan Niko Home Control en zorg dat je installatie niet onnodig energie verbruikt. Zo gebruik je al je energie zo efficiënt mogelijk en verlaag je je energieverbruik.

> Bekijk hoe Niko Home Control je helpt minder te verbruiken

> Kom meer te weten over alle partners van Niko Home Control


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10698-12205/niko-home-control/partnerberichten/haal-je-energiefactuur-naar-beneden-met-huisautomatisering/