livios logo

Digital black: het intuïtieve bedieningsscherm voor elke woning

Dat je via Niko Home Control je verlichting, verwarming, ventilatie, etc. op één centrale plaats kan bedienen met een touchscreen, via je tablet of smartphone, wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat je voortaan tot twaalf verschillende toestellen en Niko Home Control sferen kan bedienen met één schakelaar? Dat wordt mogelijk dankzij de Niko Digital black, het intuïtieve bedieningsscherm voor Nike Home Control.

Digitale bediening

Van je verlichting, verwarming en rolluiken tot ventilatie, muziek en de Niko Home Control sferen, met de Digital black bedien je tot twaalf verschillende toestellen of functies via een scherm dat even groot is als één enkelvoudige schakelaar. Je hebt dus geen twaalf aparte schakelaars meer nodig waarvan je op den duur niet meer weet welke knop bij welke functie hoort. Digital black biedt een compact en esthetisch alternatief.

Nabijheidssensor

Dankzij de nabijheidssensor ontwaakt de Digital black snel wanneer je in de buurt komt zodat de bediening van de basisfunctie in één vlotte beweging verloopt. Het kwalitatieve bedieningsscherm past zich bovendien aan aan de hoeveelheid licht in de kamer. Daarbovenop maakt de scherpe beeldkwaliteit met grote kijkhoek een variabele montagehoogte mogelijk.

Niko Home app

Via de Niko Home app op je smartphone kan je gemakkelijk je instellingen en voorkeuren van de Digital black beheren. Je kiest eenvoudig welke functies, systemen of sferen je wil zien en stelt in welke bediening je als eerste wil zien zodra je hand het bedieningsscherm nadert. Je kan daarnaast vlot de volgorde van de bediendingen veranderen en kiezen hoeveel bedieningen je op één scherm wil zien: 1, 2, 3 of 4. Een nieuwe bediening toevoegen is ook een fluitje van een cent via de app.

Geschikt voor elk type woning

Er is een Digital black voor elk type elektrische installatie. Enerzijds is er de Digital black op 24 volt voor elektrische installaties met Niko Home Control voor busbekabeling. Anderzijds is er de Digital black op 230 volt voor elektrische installaties met gewone elektriciteitsdraden. De draadloze hub geeft je verder toegang tot alle mogelijkheden van Niko Home Control.

Bekroond design

Met zijn minimalistische vorm en strakke design past Digital black perfect bij de bestaande tijdloze afwerkingen van Niko. Hij integreert zich naadloos in elk interieur. Bovendien werd het intuïtieve bedieningsscherm al bekroond met meerdere internationale design awards zoals een iF Design Award, een A’ Design Award en de prestigieuze Belgische Henry Van de Velde Award.

Wil je graag zelf het gebruiksgemak van de Digital black ervaren? Bezoek de virtuele showroom van Niko en ontdek alle voordelen van de Digital black en andere slimme oplossingen van Niko. Wil je informatie op maat? Zoek dan een professionele installateur in de buurt. Hij of zij geeft je technisch advies op maat en helpt je bij de installatie van jouw Niko producten.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10698-14906/niko-home-control/partnerberichten/digital-black-het-intuitieve-bedieningsscherm-voor-elke-woning/