livios logo

Geniet maximaal van je tuin met de slimme buitenoplossingen van Niko

We beschouwen onze buitenruimte meer en meer als leefruimte en genieten elk seizoen van ons terras en onze tuin. Door gebruik te maken van elektriciteit, kan je ook buiten een maximum aan comfort creëren. Zo worden die lange zomeravonden op het terras nóg aangenamer. Ontdek alle functionaliteiten die Niko te bieden heeft om jouw droomtuin completer te maken.

De juiste verlichting

Laat je buitenruimte goed tot zijn recht komen met de juiste verlichting. Kies je voor functionele verlichting of sfeerlicht? Kouder licht in de winter of warmer in de zomer? Met Niko Home Control bepaal jij hoe je je terras verlicht en stel je makkelijk in welke kleurtemperatuur het best past bij welk seizoen.

Je kan bovendien gebruikmaken van een schemerschakelaar. Gaat de zon onder, dan springt je tuinverlichting automatisch aan en worden bijvoorbeeld bomen of andere leuke plekjes in je tuin gehighlight. En ook een bewegingsmelder is erg handig. Heb je je handen vol en open je je tuinhuis of garage, dan gaat het licht automatisch aan. Ook op je oprit kan een bewegingsmelder wonderen doen. Zeker wanneer je ’s avonds laat thuiskomt, is het fijn dat er verlichting is. Zo heb je altijd een gevoel van veiligheid.

Voldoende aansluitingen

’s Avonds op je smartphone scrollen, doe je op een zomeravond probleemloos op je terras. Dankzij de Niko Hydro-aansluiting kan je een USB-lader voor buiten voorzien. En ook voor je terrasverwarmer kan je een aansluiting laten plaatsen. Niko heeft spuitwaterdichte schakelaars en stopcontacten in verschillende kleuren: zwart, grijs en wit. Ideaal om je buitenaansluitingen helemaal 1 te laten worden met de natuur of de kleur van je muur.

Voorzie alleszins voldoende aansluitingen. Nu we onze leefruimte meer en meer naar buiten doortrekken, is het belangrijk om ook daar van zo veel mogelijk comfort te genieten. Denk aan je grasmaaier of elektrische heggenschaar, het opladen van je elektrische fiets, het verlichten van je vijver, de radio, kerstverlichting …

Plaats eventueel ook een datamodule, audio-aansluiting voor kwaliteitsmuziek of een TV/RJ45-contactdoos.

Handige bediening

Wist je dat je al je buitenoplossingen, zoals oplaadpunten en verlichting, kan aansluiten op het slimme systeem Niko Home Control? Met de app bedien of activeer jij vooraf geprogrammeerde sferen in een handomdraai. En ook je Bose-muziekinstallatie bedien je ermee. Zo maak je je tuin niet alleen mooier, maar ook slimmer. Zien wie er voor je deur staat? Ook dat kan je met Niko Home Control, dankzij de handige videobuitenpost.

Hulp van een expert

Heb je bepaald hoe je je buitenruimte wil (her)inrichten? En van welke functionaliteiten je gebruik wil maken? Maak dan snel jouw droomtuin waar met de hulp van de ervaren professionals van Niko. Vind een installateur in jouw buurt of neem contact op met Niko voor meer info.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10698-16501/niko-home-control/partnerberichten/geniet-maximaal-van-je-tuin-met-de-slimme-buitenoplossingen-van-niko/