livios logo

Met een gerust hart de winter in? Zo kan je huis tegen een stootje

Onweersbuien, overstromingen, zware windstoten… De herfst draait weer op volle toeren. Met de winter in aantocht kunnen de weersomstandigheden zelfs nog extremer worden. Gaat het er buiten weer eens lelijk aan toe? Dan ben je natuurlijk graag zeker dat je binnen veilig zit. Wil je je nooit meer zorgen maken over wegwaaiende dakpannen en andere schade aan je woning? Dan kan je zowel voor je dak als je gevel dezelfde oplossing kiezen: een aluminiumsysteem.

13302-NL

Een traditioneel dak laat het in extreme weersomstandigheden al eens afweten.

Foto Prefa

13302-NL

Een aluminium dak van Prefa doorstaat ook de zwaarste stormen.

Foto Prefa

13302-NL

Temperaturen van -30 tot 80°C zijn voor aluminium geen probleem.

Foto Prefa

13302-NL

De speciale kleurcoating geeft het materiaal nog een extra beschermlaag.

Foto Prefa

Stormvast en roestvrij
Een traditioneel dak laat het in extreme weersomstandigheden al eens afweten. Een aluminium dak van Prefa kan net zo goed tegen een doordeweekse windvlaag of regenbui, maar doorstaat ook de zwaarste stormen. Zelfs bij windsnelheden tot 235 km/u geeft je aluminium dak geen krimp. De reden? Het unieke montagesysteem zorgt ervoor dat de pannen niet gaan waaien. Bovendien vormt aluminium een natuurlijke oxidelaag die je huis tegen alle weersomstandigheden beschermt. Zo blijft je dak ook roestvrij.

Warm of koud
Droom jij ook van een witte kerst? Allemaal goed en wel, tot het dikke pak sneeuw de sterkte van je dak test. Met een dak van Prefa hoef je je geen zorgen te maken: zelfs de grootste sneeuwlasten krijgen onze systemen niet klein. Extreme temperatuurwisselingen laten aluminium bovendien koud: temperaturen van -30 tot 80°C zijn geen enkel probleem. De speciale kleurcoating geeft het materiaal nog een extra beschermlaag. Zo heb jij in het najaar geen kopzorgen en genieten zelfs je kleinkinderen nog van je nieuwe dak en gevel. Het ultieme bewijs? We bieden je maar liefst 40 jaar garantie op je dak- of gevelsysteem.

Dakgoot van hoger niveau
Om helemaal goed te zitten, kunnen ook je dakgoten best tegen een stootje. Bij Prefa vind je een compleet afvoersysteem van aluminium: zo weet je zeker dat je goten niet roesten. Dankzij de coil-coating-procedure is de laklaag bovendien bestand tegen alle weersomstandigheden. Op vlak van kleur kan je creatief zijn: laat je goot opgaan in je dak en gevel of kies voor een esthetisch accent met contrasterende kleuren.

Weg met wateroverlast
Woon jij in overstromingsgebied? Zeg maar dag tegen wateroverlast. Met de hoogwaterbescherming van Prefa hou je nu iedere soort noodweer op afstand. De lichte maar sterke aluminium profielen beschermen je ramen, deuren en zelfs je garage- en andere poorten tegen binnendringend water. Omdat aluminium ook breukvast en roestvrij is, hoef je je dus niet langer zorgen te maken om wateroverlast.

Benieuwd wat een aluminium dak- of gevel met jouw huis doet? Ontdek het met de Prefa fotoservice.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10701-13302/prefa/partnerberichten/met-een-gerust-hart-de-winter-in-zo-kan-je-huis-tegen-een-stootje/