livios logo

Wonen in stijl en harmonie? Dit totaalsysteem biedt je de oplossing

Hou jij ook van eenheid in je leefomgeving? Daar kan je niet alleen voor zorgen in je interieur, maar ook aan de buitenkant van je woning. Dankzij het aluminium totaalsysteem van Prefa creëer je een optimaal samenspel van dak, gevel en dakgoot met meer dan 6.000 verschillende materialen. Of het nu om bedekkingsmateriaal, klangen of toebehoren gaat: bij Prefa passen alle onderdelen perfect bij elkaar.

13662-NL

Met het aluminium totaalsysteem van Prefa creëer je een optimaal samenspel van dak, gevel en goot .

Foto Prefa

13662-NL

Door de unieke montage biedt je aluminium dak weerstand tegen de felste stormen.

Foto Prefa

13662-NL

Waar je ook voor gaat, een Prefa totaaloplossing staat synoniem voor een moderne uitstraling.

Foto Prefa

Dezelfde kleur en structuur
Op zoek naar meer harmonie in je woning? Kies dan voor een totale dak- en geveloplossing van het allerbeste aluminium. Je kan probleemloos je Prefa dakschindels of -losanges helemaal doortrekken tot onderaan je gevel, waardoor alles naadloos in elkaar over gaat. Ook je dakgoten hebben dezelfde kleur en structuur als de rest. Zo maak je van de hele buitenkant van je woning een mooi geheel.

Een gegarandeerd moderne look
Ga je liever creatief aan de slag? Zoals je wil. Omdat de dakgoot op vlak van kleur helemaal in het totaalbeeld opgaat, kan je je gevel perfect tot zijn recht laten komen. Maar je kan net zo goed eender welke contrastkleur kiezen. Zo leg je een subtiel maar sterk accent dat de architectuur van je woning benadrukt. Waar je ook voor gaat, een Prefa totaaloplossing staat synoniem voor een moderne uitstraling.

Duurzame bescherming tegen alle weersomstandigheden
Zit je ’s winters ook graag gezellig binnen? De steeds fellere weersomstandigheden kunnen het al eens spannend maken. Met een totaaloplossing van Prefa hoef je niet ongerust te zijn: door de unieke montage biedt je aluminium dak weerstand tegen de felste stormen. Ook extreme temperaturen en wisselingen hebben geen vat op aluminium, en zelfs bij grote sneeuwlasten breekt een Prefa-dak niet. We zijn zo zeker van onze zaak dat we je 40 jaar garantie bieden op zowel het materiaal als de kleur van je dak, gevel en goot.

Benieuwd hoe je woning eruit ziet met Prefa-look? Ontdek het met onze fotoservice.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10701-13662/prefa/partnerberichten/wonen-in-stijl-en-harmonie-dit-totaalsysteem-biedt-je-de-oplossing/