livios logo

Dak en gevel renoveren? Zo combineer je verbouwgemak met topkwaliteit

Is het hoog tijd om de kwaliteit van je woning naar een hoger niveau te tillen? Voor een comfortabele, warme en veilige thuis is de opbouw van je dak en gevel cruciaal. Daarom is het belangrijk dat je daar het juiste materiaal voor kiest. Met een dak en gevel van aluminium heb je niet alleen decennialang je schaapjes op het droge, maar maak je het jezelf ook makkelijk tijdens de werken!

14687-NL

Foto Prefa

14687-NL

Foto Prefa

Stevig, licht en makkelijk te plaatsen
Heb je ook graag een stevig dak boven je hoofd? Niet meer dan terecht: het beschermt je huis tegen weer en wind, geeft je een veilig gevoel en bezorgt je woning bovendien een unieke uitstraling. Er bestaan natuurlijk meerdere stevige materialen. Maar het grote voordeel van een Prefa-dak is dat de aluminium dakbekleding behalve enorm sterk, ook erg licht en dus makkelijk zelf te plaatsen is. Anders dan bij zwaardere dakpannen of -platen hoef je de dakstoel niet te verstevigen, wat je bovendien een fikse besparing oplevert.

Geschikt voor elk project
Heb je een dak met een lichte of steile helling? Veel maakt het niet uit als je voor een dakbekleding van Prefa kiest: door de enorme flexibiliteit van aluminium kan je het materiaal gebruiken voor eender welk (ver)bouwproject. De dakbekleding Prefalz kan je bijvoorbeeld al plaatsen vanaf een dakhelling van drie graden, de dakplaten en -losanges vanaf een helling van twaalf graden. Bovendien bedek je met een stevige, roestvaste en stormbestendige oplossing van Prefa alle hoekjes, ongeacht de vorm van je dakconstructie.

Dak en gevel als blikvanger
Neem je ook je gevel onder handen? Dat levert je heel wat voordelen op. Als je het goed aanpakt, kan je tegelijkertijd op een lagere energiefactuur, een moderne uitstraling en een hogere verkoopwaarde van je woning rekenen. Ga je voor een dak en gevel die qua stijl helemaal bij elkaar aansluiten? Dan maak je van jouw huis misschien wel de blikvanger van de buurt. Met een totaalsysteem van Prefa zorg je voor een optimaal visueel samenspel tussen je dak, gevel en goten.

Eindeloze opties met een lange levensduur
Bij Prefa kan je kiezen tussen verschillende soorten dak- en gevelbekleding en accessoires om je woning helemaal bij jouw stijl te laten passen. Tel daar nog bij op dat aluminium makkelijk vervormbaar is, en je merkt dat de mogelijkheden om je dak en gevel te bekleden bijna eindeloos zijn. Bovendien kan je voor de meeste bekledingen tussen maar liefst 28 kleuren kiezen. Ook over de duurzaamheid van je gerenoveerde woning hoef je je geen zorgen te maken. Bij ons kan je niet voor niets op 40 jaar garantie rekenen.

Inspiratie nodig voor je verbouwproject? Check onze renovatiegalerij.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10701-14687/prefa/partnerberichten/dak-en-gevel-renoveren-zo-combineer-je-verbouwgemak-met-topkwaliteit/