livios logo

Wanneer kracht en elegantie elkaar in jouw tuin ontmoeten

Wil je je terras, tuinpad, zwembad of gevel met donkere blauwe steen bekleden? Dit is vanaf nu mogelijk met de nieuwe afwerkingen EnoLuce™ en EnoTerra van Carrières du Hainaut. Deze donkere matte afwerkingen, met een elegante en krachtige mineraliteit, zullen zowel je buiten als binnen toepassingen op een ongeziene manier in de kijker zetten. Laat je creativiteit dus de vrije loop!

Ben je in de ban van het lichtspel op dit schitterende materiaal? 

EnoLuce™ en EnoTerra™ hebben een diepe grijze antracietkleur en een mat aspect bezaaid met schitteringen die een subtiel spel van licht, elegantie en mysterie creëren. Het licht ruwe oppervlak laat de specifieke kenmerken van arduin goed uitkomen en doet denken aan het natuurlijke karakter van de aardkorst.  

ENOLUCE™

EnoLuce™ is de eerste donkere matte afwerking in Blauwe Steen uit Henegouwen die gebruikt kan worden voor binnen én buiten toepassingen. Tot op heden konden buiten enkel lichte blauwe steen afwerkingen gebruikt worden. Gevels, terrassen, binnenmuren, vloerbekleding of meubilair, alles is mogelijk! Creëer bijvoorbeeld een gevoel van ruimte door je binnen én buitenmuur met EnoLuce™ te bekleden. Of omring je dagelijks met deze minerale en unieke materie door je douchewanden te bekleden. 

Speel buiten met contrasten voor een uniek en elegant geheel. Contrasterende kleuren, texturen, formaten, materie… Combineer bijvoorbeeld EnoLuce™ op je terras of een deel van je gevel gecombineerd met pleisterwerk of hout. Of laat EnoLuce™ je de weg wijzen met een pad dat kriskras door je parterres loopt voor een natuurlijke en discrete integratie van deze krachtige schoonheid.

Ontdek EnoLuce™ hier!

ENOTERRA™

De afwerking EnoTerra™ van Carrières du Hainaut is nog ruwer dan EnoLuce™ en doet als geen ander denken aan de natuurlijke kracht en subtiliteit van de aardkorst. Met zijn diepe reliëf en ruwe en minerale karakter, benadrukt deze afwerking de natuurlijke aspecten van blauwe hardsteen.

Geef je binnen toepassingen of decoratieve elementen dat gegeerde krachtige en elegante karakter met deze donkere matte afwerking.

Ontdek EnoTerra™ nu!

Ontdek deze exclusieve en nooit eerder vertoonde afwerkingen in Blauwe Steen uit Henegouwen op de stand van Carrières du Hainaut (6-317) tijdens Batibouw of op de website van Carrières du Hainaut.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10703-11162/carrieres-du-hainaut-interieur/partnerberichten/wanneer-kracht-en-elegantie-elkaar-in-jouw-tuin-ontmoeten/