livios logo

Een binnendeur? Ondertussen al 100 jaar het eerste meubel in je huis!

Langs de Brakelsesteenweg in Ninove vind je deze specialist in binnendeuren. De ruime toonzaal met meer dan 150 binnendeuren laat meteen zien dat Jacobs Binnendeuren alles in huis heeft om elke woning of elk project van het nodige karakter te voorzien. Of je nu een voorkeur hebt voor klassieke deuren – gelakt of massief – of moderne deuren – gelakt of fineer -, je zal hier ongetwijfeld jouw gading vinden.

12522-NL

Massief eiken binnendeuren, al dan niet met glasverdeling

Foto Jacobs Deuren

12522-NL

Vlakke gelakte deur - straks design, onzichtbare scharnieren

Foto Jacobs Deuren

12522-NL

Schuifdeur wit - plafondbevestiging

Foto Jacobs Deuren

12522-NL

Smeedijzeren deurgeheel

Foto Jacobs Deuren

Er is ook een ruim assortiment aan glazen deuren, inbraakwerende of brandvertragende deuren en sinds kort ook smeedijzeren deuren. Speciaal verzoek? Geen probleem, Jacobs Binnendeuren levert ook maatwerk af. In het eigen atelier geven ambachtslui vorm aan jouw binnendeurdroom. Indien gewenst, komt de opmeet – en plaatsingsdienst van Jacobs Binnendeuren bij jou langs zodat je zo snel als mogelijk van je binnendeuren kan genieten.

Al 100 jaar jouw vertrouwen waard

Een vertrouwd gezicht begeleidt je doorheen het hele proces. De kans dat die de naam Jacobs draagt, is heel groot want de geschiedenis van dit familiebedrijf gaat terug tot 1919. De liefde voor houtbewerking ontstond destijds bij Charles Jacobs die een houtzagerij annex wagenmakerij startte. Die microbe is van generatie op generatie doorgegeven, waarbij elk familielid er telkens zijn eigen invulling aan gaf.

Charles’ kleinzoon Gilbert stak zelfs beide zonen aan. In een klein atelier in Nederhasselt startten Patrick en Marc Jacobs in 1979 met de productie van massieve binnendeuren en de verkoop van keukens en inbouwtoestellen. Ook vandaag kan je beide producten nog terugvinden, zij het in 2 naast elkaar gelegen toonzalen. Momenteel zijn de kinderen van Patrick en Marc eveneens al actief, ook zij delen de passie voor hout waardoor je – na ondertussen reeds 100 jaar – nog altijd over een echt familiebedrijf mag spreken.

Dat vertaalt zich bij Jacobs Binnendeuren vooral in een hartelijke ontvangst, de persoonlijke begeleiding en dienst na verkoop. Het is dan ook belangrijk om de wensen van de klant te kunnen omzetten naar betaalbare en kwaliteitsvolle deuren. Dat is en blijft het hoofddoel van dit familiebedrijf. Daarom is in de loop der jaren fors geïnvesteerd in een performant atelier met machines die up to date zijn en in personeel dat de liefde voor dit ambacht deelt. Om hun klanten het nieuwste te kunnen aanbieden wat er op de markt is, volgt Jacobs Binnendeuren op beurzen en bij leveranciers alle trends op.

Zo werd hun gamma onlangs uitgebreid met een ruime selectie aan smeedijzeren deuren & glasdeuren in steellook. Ook de toonzaal werd grondig onder handen genomen, waardoor er zowel in het moderne -, klassieke -, als glasgamma heel wat nieuwigheden te vinden zijn. Hun gedrevenheid wordt niet alleen gesmaakt door privé personen, want ook architecten en bouwpromotoren vinden vlot de weg naar Jacobs Binnendeuren.

Meer info?

Neem zeker en vast al een kijkje op onze website, waar heel wat realisaties reeds een kijkje geven in het ruime aanbod (https://www.jacobs-deuren.be/realisaties/). Voor meer info of een vrijblijvende prijsofferte, kan je steeds terecht in onze toonzaal of via het contactformulier op de website (https://www.jacobs-deuren.be/contact/)

Tot binnenkort!

Het Jacobs Binnendeuren – Team!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10705-12522/jacobs-deuren/partnerberichten/een-binnendeur-ondertussen-al-100-jaar-het-eerste-meubel-in-je-huis/