livios logo

Deuren in eik, vol MDF, gelakt, smeedijzer, steellook, glas, anti-inbraak: You name it, we got it!

Een ruim assortiment aan binnendeuren en mogelijkheid tot maatwerk voor je privéwoning? Of eerder een nagelnieuw appartementsblok met onderhoudsvriendelijke binnendeuren? Deze binnendeuren-specialist heeft alles in huis voor ieder project!

13047-NL

Vlakke gelakte binnendeur

Foto Jacobs Deuren

13047-NL

Fineer eik rustiek - 5 ongelijke verdelingen

Foto Jacobs Deuren

13047-NL

Massief eiken binnendeur - rustiek

Foto Jacobs Deuren

13047-NL

Smeedijzeren deur met 6 verdelingen

Foto Jacobs Deuren

Ruimte toonzaal en mogelijkheid tot maatwerk!

Langs de Brakelsesteenweg in Ninove vind je deze specialist in binnendeuren. De ruime toonzaal met meer dan 150 deurmodellen, laat meteen zien dat Jacobs Binnendeuren alles in huis heeft om elke woning of project van het nodige karakter te voorzien. Of je nu een voorkeur hebt voor klassieke deuren – gelakt of massief – of moderne deuren – gelakt of fineer -, je zal hier ongetwijfeld jouw gading vinden.

Naast de klassieke deurmodellen, is er ook een ruim assortiment aan glazen deuren, inbraakwerende en branddeuren en natuurlijk ook de populaire blok- en smeedijzeren deuren. Speciaal verzoek? Geen probleem, Jacobs Binnendeuren levert ook maatwerk af. In het eigen atelier geven ambachtslui vorm aan jou binnendeurdroom. Indien gewenst, komt de opmeet- en plaatsingsdienst van Jacobs Binnendeuren bij jou langs zodat je zo snel als mogelijk van je binnendeuren kan genieten.

Voor ieders smaak of budget wat wils…

De massief eiken deuren blijven, ook na 40 jaar, nog steeds hét stokpaardje. Met meer dan 45 verschillende deurmodellen, een tiental mogelijke moulures en platbanden en meer dan 15 mogelijke kleurtinten is de keuze dan ook zeer groot. Sinds kort zijn ook al deze modellen verkrijgbaar in het gelakte Style gamma, waardoor je ook je pastorijwoning van een kwalitatieve en mooi afgewerkte deur kan voorzien.

Toch eerder interesse in de vlakke gelakte of fineerdeuren? Geen enkel probleem! Ook hier is een zeer grote keuze naar beitsen, lakkleuren, infrezingen en deurlijsten toe. Wil je je woning dan toch nog dat tikkeltje extra geven? Neem dan zeker een kijkje in het uitgebreide glasgamma of ga resoluut voor een steellook of smeedijzeren deur.

Al deze deurgamma’s zijn bovendien verkrijgbaar op maat, waardoor er voor ieders smaak en budget dé ideale binnendeur kan gerealiseerd worden.  

Een gedreven team en snelle opvolging

Ondertussen produceert en plaatst dit familiebedrijf al 40 jaar binnendeuren met een passie voor hout en interieur. Die passie vertaalt zich bij Jacobs Binnendeuren vooral in een hartelijke ontvangst, persoonlijke begeleiding en dienst na verkoop. Het is dan ook van uiterst belang de wensen van de klant te kunnen omzetten naar betaalbare en vooral kwaliteitsvolle deuren. Er werd de laatste jaren dan ook fors geïnvesteerd in een performant atelier én in personeel dat de liefde voor dit ambacht deelt.

Hun gedrevenheid wordt niet alleen gesmaakt door privé personen, want ook architecten en bouwpromotoren vinden vlot de weg naar Jacobs Binnendeuren. Door het stelselmatig uitvoeren van fotoshoots bij klanten thuis & het regelmatig opfrissen van de toonzaal, proberen zij de klant zo dicht mogelijk bij het product te brengen. Speciale acties, foto’s en informatie vind je steevast terug op hun website en Facebookpagina. Nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje bij de realisaties: https://www.jacobs-deuren.be/realisaties/

Meer info?

Neem een kijkje op onze uitgebreide website www.jacobs-deuren.be of onze facebookpagina!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10705-13047/jacobs-deuren/partnerberichten/deuren-in-eik-vol-mdf-gelakt-smeedijzer-steellook-glas-anti-inbraak-you-name-it-we-got-it/