livios logo

Tips voor keuze en onderhoud van je binnendeuren

Wie een woning bouwt of renoveert dient heel wat keuzes te maken. Als het gaat om binnendeuren kun je kiezen voor een moderne gelakte of gefineerde deur, een eigentijdse of klassieke deur, een glazen of stalen deur, een veiligheidsdeur enzovoort. 

13329-NL

In onze ruime toonzaal staan maar liefst 150 deurmodellen tentoon!

Foto Jacobs Deuren

Bij Jacobs binnendeuren begeleiden vakmensen je van A tot Z en staan ze klaar met heel wat “tips en tricks”.

Hoeveel kost een binnendeur eigenlijk?

Deze kostprijs hangt af van de materiaalkeuze, de afwerkingsgraad en het feit of je de deur al dan niet zelf wilt plaatsen. Niet behandelde deuren heb je al voor minder dan 300 euro. Zelfs een volledig afgewerkte deur kan reeds vanaf 500 euro, telkens plaatsing inbegrepen.

Als je een bezoek brengt aan onze toonzaal kunnen wij je een zeer gedetailleerde “op maat” offerte bezorgen. Door het feit dat je bij Jacobs binnendeuren rechtstreeks bij de fabrikant koopt, ben je altijd zeker van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Hoe maak ik de juiste keuze?

In onze ruime toonzaal met maar liefst 150 verschillende deurmodellen vind je gegarandeerd wat je zoekt. Zie je even door de bomen het bos niet meer? Geen nood, ons verkoopteam loodst je met de nodige vakkennis door de vele mogelijkheden en helpt je jouw deur samen te stellen volgens je smaak, stijl en budget.

Wat is de levertermijn?

Een 8-tal weken vanaf opmeting. Deze kan gebeuren vanaf het ogenblik dat (tenminste) de chape is gegoten en dat de pleisterwerken zijn beëindigd. Bij verbouwingen kan dit meestal zeer kort nadat de bestelling is geplaatst.

Kan ik mijn deuren zelf behandelen?

Dit kan zeker,  alhoewel onze klanten in de meeste gevallen kiezen voor een volledig afgewerkt deurgeheel. Wil je het toch zelf doen, dan staan we je met raad en daad bij!

Hoe kan ik mijn deuren best onderhouden?

Volledig afgewerkte deuren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud. Proper water met wat afwasmiddel volstaat in de meeste gevallen. Vermijd bijtende of  schurende producten.

Doe je liever het behandelen zelf, wacht dan niet te lang na de plaatsing om hieraan te beginnen. Veel succes!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10705-13329/jacobs-deuren/partnerberichten/tips-voor-keuze-en-onderhoud-van-je-binnendeuren/