livios logo

De mooiste deuren voor nu en later

Bouwen of renoveren? Dan is de keuze van de deuren algauw aan de orde. Een goed ontworpen deur sluit aan bij de stijl van de je interieur. Maar echte creativiteit en ambacht gaan verder. Het werk van een ervaren stielman tilt de uitstraling van elke ruimte naar een hoger niveau. 

14148-NL

Massief eiken planchettedeuren

Foto Jacobs Deuren

14148-NL

Dubbele stalen binnendeuren scharnierend

Foto Jacobs Deuren

14148-NL

Argenta Invisidoor

Foto Jacobs Deuren

14148-NL

Pivoterende deur plafondhoog

Foto Jacobs Deuren

14148-NL

Blokdeur gelijk met de wand

Foto Jacobs Deuren

Atelier Jacobs

Dat zijn atelier een eeuw later nog zou bestaan, had oprichter Charles Jacobs in 1919 nooit kunnen dromen. En ook vandaag nog wordt een groot deel van de deuren vervaardig en afgewerkt in eigen atelier. Maar de vraag naar diversiteit kent een ongeziene groei. Het is een veeleisende markt geworden, constant in evolutie. Een uitdaging, waarop de familie Jacobs inspeelt met flexibiliteit en uitgekiend vakmanschap. 

De kunst van het maatwerk

Het bedrijf herbergt een grote stock aan standaard deuren en kan heel snel op de wensen van de klant inspelen. Omdat de keuze zo divers is, worden er vandaag heel wat deuren op maat gemaakt. "Onze medewerkers zijn vakmensen die hoogkwalitatief schrijnwerk vervaardigen. Freeswerk, het fijnste verstek, de juiste tinten, klinken en profielen... alles wordt met grote zorg afgewerkt. Vakmanschap is onze passie", vertekt Lieselotte Jacobs. Het reusltaat? Echte pareltjes, waarbij gebruiksvriendelijksheid centraal staat. 

Om de vinger aan de pols te houden van de meest recente innovaties in de sector, laat het bedrijf zich nauw bijstaan door zijn leveranciers. "Enkel de meest hoogwaardige producten halen bij ons de selectie. Zowel voor de productie van glazen en stalen deuren als deurbeslag werken wij samen met leveranciers die, net zoals wij, kwaliteit hoog in het vaandel dragen", vertelt Lieselotte daarover. "Onze toonzaal wordt regelmatig ge-updatet, zodat onze klanten bij ons altijd de meest recente deurentrends ontdekken." 

Eenvoud en finesse met naadloze deuren 

Bij het vervaardigen en plaatsen van deuren komt heel wat meetwerk, knowhow en techniek kijken. Dat is dan ook de sterkte van de familie. Getuige het succes van haast onzichtbare deuren van het gamma 'Argenta invisidoor'. 

Dit zijn de deuren in een aluminium kader dat volledig in de muur wordt gepleisterd en dus 100% onzichtbaar (invisible) is. Een mooie oplossing voor de minimalistische en moderne nieuwbouw die momenteel erg in trek is. 

De blokdeuren zijn dan weer een grote troef voor wie verbouwt en renoveert, want opnieuw pleisteren is hierbij niet nodig. De deuren worden geplaatst in een massief houten kader met onzichtbare scharnieren en een magneetslot. Ook hier is dus geen sprake van deurlijsten. Een knappe finishing touch voor wie een strakke en moderne upgrade van het interieur op het oog heeft, en helemaal afgewerkt op maat. Door de nauwe samenwerking als 'preferred partner' behoudt Jacobs bovendien een voorsprong op het aanbod van de naadlozen deuren. Het team volgt jaarlijks een opleiding over alle innovaties en nieuwe modellen. Daarbij wordt meteen ook de vaardigheid van de plaatsers bijgeschaafd. 

Een (virtueel) bezoekje

Zin in een voorproefje? Op de website www.jacobs-deuren.be bewonder je de meeste modellen en heel wat realisaties. Heb je vragen? Het team van Jacobs Binnendeuren staat met veel plezier voor je klaar! 

Jacobs Binnendeuren 
Brakelsesteenweg 444
9400 Ninove
054 32 63 06

lieselotte@jacobs-deuren.be 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10705-14148/jacobs-deuren/partnerberichten/de-mooiste-deuren-voor-nu-en-later/