livios logo

Een rustieke binnendeur? Ontdek ons uitgebreide gamma aan massieve of gelakte pastorijdeuren!

Zoek je net dat tikkeltje meer, die finishing touch die van jouw huis een echte thuis kan maken? Dan ben je bij Jacobs Binnendeuren aan het juiste adres! Wij beschouwen jouw binnendeuren als het eerste meubel in huis en willen er dan ook voor zorgen dat deze perfect aansluiten bij jouw wensen en tijdloos interieur.

14218-NL

M91 massief Franse eik. Planchettedeur met 6 ongelijke verdelingen. Afgewerkt in vernis mat

Foto Jacobs Deuren

14218-NL

Style S16 vol MDF deurgeheel. Bovenpaneel voorzien van glasverdeling Oceanic grof

Foto Jacobs Deuren

14218-NL

Style deurgeheel met squaire glasverdeling klaar glas.

Foto Jacobs Deuren

14218-NL

Dubbele smeedijzeren deur, scharnierend. Voorzien van asymmetrische glasverdeling

Foto Jacobs Deuren

14218-NL

M47 massief Franse eik rustiek. Voorzien van rustieke loftrail zwart.

Foto Jacobs Deuren

Je kan ons ruime aanbod aan zowel klassieke, als moderne binnendeuren terugvinden in onze toonzaal aan de Brakelsesteenweg te Ninove. Met een aanbod van meer dan 45 deurmodellen in het massieve deurengamma, een 30-tal in ons cottage – gamma, 10 verschillende moulures & meer dan 25 mogelijke afwerkingen is er voor ieder wat wils. Zowel jong als oud vallen voor dit natuurlijk product, door onze eigen vakmensen zorgvuldig geselecteerd en geproduceerd. Doordat de deurgehelen volledig afgewerkt en gevernist ons atelier verlaten, zijn deze meteen gebruiksklaar en bovendien zéér onderhoudsvriendelijk. Zoek je nog inspiratie? Neem dan zeker een kijkje bij onze realisaties.

Allerhande afwerkingsmogelijkheden én mogelijkheid tot maatwerk

Ons klassieke deurengamma kunnen we opsplitsen in enerzijds de massieve eiken deuren en anderzijds de volle MDF paneeldeuren. Beide worden geproduceerd volgens hetzelfde authentieke productieproces en kunnen op verschillende manier afgewerkt worden. De Style deuren zijn zowel verkrijgbaar in voorlak als afgewerkt in alle mogelijke RAL – of NCS kleuren. Heb je toch liever een iets mattere afwerking? Geen enkel probleem, alle kleuren zijn eveneens verkrijgbaar in een lichte structuurlak. Het massief eiken deurengamma is dan weer zowel verkrijgbaar in de meeste naturelle houttinten als in lichte grijs – of wittinten.

Maatwerk? Geen enkel probleem! In ons eigen atelier maken onze vakmannen de binnendeuren naar jouw wensen en nodige afmetingen. Indien gewenst worden de deuren door ons eveneens uitgebroken en opgemeten. Onze eigen opmeetdienst overloopt met jou nogmaals alle draairichtingen, afmetingen en eventuele hindernissen zoals het opendraaien van de binnendeuren voor een lichtschakelaar of het al dan niet plaatsen van deurstoppen.

Persoonlijke begeleiding

Ons verkoopteam loodst jou met de nodige vakkennis doorheen het deurengamma en stelt met jou samen je deurblad, kassement en omlijsting samen. Door middel van een heleboel kleurstalen kies je de nodige behandeling, waarna het beslag de finishing touch aan je deur geeft. Hiervoor werken we samen met een resem leveranciers waardoor we jou een zeer uitgebreid gamma kunnen voorstellen en dit in zowel het moderne als het meer klassieke krukkengamma. Eenmaal jouw keuze is gemaakt, maken we samen onmiddellijk een vrijblijvende prijsofferte op. Zo heb je meteen een duidelijk beeld van de gebruikte materialen, afwerking én natuurlijk het prijskaartje.

Niet te vergeten! Stalen deuren: de eyecatcher in je interieur

Een niet te missen eyecatcher in ons deurengamma zijn onze smeedijzeren deuren. Verkrijgbaar met zowel glaslatten in stopverf als volledige glaslatten in smeedijzer, 1 zijde scharnierend of pivoterend, in alle mogelijke RAL – kleuren, … you name it, we've got it!

Deze deuren worden uitsluitend op maat gemaakt, waardoor je keuze hebt uit alle mogelijke verdelingen en toepassingen. Gaat jouw voorkeur uit naar een moderne 3–ruitverdeling of toch eerder naar een klassiekere 6–ruitverdeling? Je kan de glaspartij laten doorlopen tot onderaan of de deur voorzien van een vol onderpaneel in smeedijzer. Hierdoor is de deur iets onderhoudsvriendelijker, vooral naar kleine kinderhandjes of hondensnoetjes toe 😊. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer info.

Hou zeker ook onze facebookpagina in het oog voor acties, nieuw fotomateriaal of leuke extraatjes. We zijn ook volop bezig met het finetunen van onze nieuwe website, waardoor we jou nog beter van dienst kunnen zijn dan voorheen. Stay tuned! 


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10705-14218/jacobs-deuren/partnerberichten/een-rustieke-binnendeur-ontdek-ons-uitgebreide-gamma-aan-massieve-of-gelakte-pastorijdeuren/