livios logo

Deuren op maat van jouw woondroom

Hoe perfectioneer je de ambacht van schrijnwerk op maat? De familie Jacobs neemt de proef op de som. Het bedrijf zet zich schrap voor het nieuwe jaar met een aanbod dat creativiteit en vakmanschap ademt.

14659-NL

Dubbele smeedijzeren deur

Foto Jacobs Deuren

14659-NL

Dubbele massief eiken deur

Foto Jacobs Deuren

14659-NL

Dubbele style deur met vaste zijlichten en vast bovenlicht

Foto Jacobs Deuren

14659-NL

Blokdeuren gelijk met de wand

Foto Jacobs Deuren

14659-NL

Pivoterende deur eik rustiek spaan

Foto Jacobs Deuren

Met liefde voor het vak, oog voor trends en een boon voor innovatie stappen Lieselotte Jacobs, haar broers Bart en Wim en ouders Patrick & Christine – van een familiebedrijf gesproken! - het nieuwe jaar in. 2020 was een vreemd jaar, maar Jacobs Binnendeuren toonde zich veerkrachtig en kijkt vooruit. “We breiden ons assortiment binnenkort nog uit en investeren verder in het atelier”, vertelt Lieselotte enthousiast. “Creatief maatwerk wordt meer dan ooit de norm, we willen de klanten alle mogelijke opties bieden.”

Doorgedreven kwaliteit in elke ruimte

De troef van de familie? Veelzijdigheid en ervaring. Met meer dan 100 jaar op de teller staat Jacobs synoniem voor houtbewerking van de bovenste plank. Sinds 2005 leggen ze de focus volledig op de creatie van binnendeuren. 

Het Ninoofse bedrijf verenigt dan ook heel wat metier onder één dak. De productie, het inkasten, het behandelen en het verpakken van de deuren: het gebeurt allemaal in het eigen atelier. Ook de plaatsing doet Jacobs trouwens helemaal zelf!

Kwaliteitsvolle deuren aanbieden die matchen met de klant en zijn/haar interieur. Dát is het doel. “Klopt. We doen dat door één en al oor te zijn voor de klant én gepersonaliseerd advies te geven op basis van smaak en stijl. Dat is zeker en vast een van de reden waarom mensen de weg naar Jacobs vinden.”

Van eyecatchers tot eenvoud die siert

Met meer dan 150 modellen in de showroom is het aanbod op z’n zachtst gezegd heel ruim. Of je nu houdt van strakke plafondhoge deuren voor je hedendaags interieur, tijdloze massieve deuren voor een huis vol charme of exceptionele deuren voor een kamer met bakken cachet, bij Jacobs zit je goed.

Ook glasdeuren, smeedijzeren deuren en anti-inbraakdeuren vind je vandaag bij Jacobs. “We ontwerpen onze deuren zelf en willen ook trendsetters zijn”, zegt Lieselotte. “Creatief zijn en aan trendwatching doen, is dus ook belangrijk. Wat de vraag ook is, wij doen er alles aan om aan de wensen tegemoet te komen. De tevredenheid van de klant staat voorop.”

Dé trend voor 2021? “Ongetwijfeld de combinatie van landelijk en modern. Vooral de vraag naar massief houten deuren en glazen deuren in smeedijzer zit duidelijk in de lift. Die twee combineren geeft zowel iets robuust als iets elegants. Ideaal voor een modern en strak interieur met een vleugje rustiek en landelijk.”

Ontdek, droom en kies

De showroom toont perfect wat de mogelijkheden zijn, maar is door de crisis niet continu toegankelijk. Daarom zet Jacobs de deuren ook digitaal open.

Kan je niet langskomen? Geen probleem. Surf naar de website en ontdek er de collectie. Het team is steeds telefonisch bereikbaar en ook een videocall via WhatsApp behoort tot de mogelijkheden. De experten staan klaar voor advies en nemen je mee op een virtuele tour door de toonzaal.

Jacobs Binnendeuren Brakelsesteenweg 444
9400 Ninove

T 054 32 63 06
lieselotte@jacobs-deuren.be 
www.jacobs-deuren.be
https://www.facebook.com/JacobsBinnendeuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10705-14659/jacobs-deuren/partnerberichten/deuren-op-maat-van-jouw-woondroom/