livios logo

Dé trend in binnendeuren: “Wie durft combineren, wint!”

De nieuwe trends ontdekken in de paleizen op de Heizel in Brussel, het zit er dit jaar - door je-weet-wel-wat - niet in. En dat is jammer voor al wie bouwt en verbouwt. Gelukkig zijn er oplossingen. Jacobs Binnendeuren brengt de beurs dit jaar bijvoorbeeld gewoon naar de toonzaal! Wat dat precies betekent, vertelt Lieselotte Jacobs.

14941-NL

Een van de nieuwe modellen: massief eik in combinatie met smeedijzer.

Foto Jacobs Deuren

14941-NL

Massief eik met barn rail.

Foto Jacobs Deuren

“We hebben onze toonzaal de voorbije weken een flinke make-over gegeven. De nieuwste trends én al onze nieuwe modellen kan je dus al ‘in ’t echt’ op de Brakelsesteenweg in Ninove komen ontdekken. Wel eerst even een afspraak maken, natuurlijk. Tijdens de vier weken van onze bouwbeursactie geven we trouwens interessante kortingen en voorzien we enkele leuke extra’s. Wil je een of meer deuren bijvoorbeeld personaliseren met de naam van je zoon of dochter, voor hun kamerdeuren bijvoorbeeld, óf met pakweg met een leuke tekening, dan maken we een extra straffe prijs.”

Wat de nieuwste trends zijn? 

“Van tijdloos massief hout in verschillende uitvoeringen tot strakke deuren die volledig in het interieur verdwijnen. Maar de tijd van enkel ‘klassiek’ of enkel ‘strak’ is wel voorbij. Mensen die durven combineren, winnen. We zien vandaag steeds vaker de combinatie van bijvoorbeeld massief houten deuren met smeedijzeren deuren of van invisidoor-kaders met pakweg een plafondhoge glasdeur als eyecatcher. Hedendaags, maar ook warm. Daar gaat het om.”

Massief hout doet het nog steeds erg goed. “Misschien zelfs beter dan ooit. Deuren die richting de barn-stijl gaan, vaak met schuifrail, zijn bijvoorbeeld ook echte toppers. Ze passen naargelang het model en de afwerking in zowel landelijke als in heel modern interieurs. Liefhebbers van strak en minimalistisch kiezen dan weer voor onzichtbare scharnieren, blokdeuren en onzichtbare omlijstingen. Deuren die dus volledig verdwijnen in het interieur verdwijnen.

Dat alles en nog veel meer, kan je ontdekken in de toonzaal - met meer dan 150 deuren - van Jacobs Binnendeuren op de Brakelsesteenweg in Ninove. "Tijdloos massief, gezellig cottage, strak gelakt, glas, smeedijzer of een combinatie? Elke stijl, elke smaak en elk interieur is volgens ons uniek. We gaan graag samen met jou op zoek naar de ideale deuren.”

Familiebedrijf, vandaag meer dan ooit

Jacobs Binnendeuren is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar kwaliteitsvolle deuren op maat maakt en plaatst. Familie mag je trouwens behoorlijk letterlijk nemen. Vandaag staan Patrick Jacobs en zijn vrouw Christine samen met hun kinderen Bart, Wim en Lieselotte aan het roer. “We maken al 42 jaar binnendeuren, maar onze roots liggen eigenlijk in 1919, bij de zagerij en wagenmakerij van Charles Jacobs. De passie voor en kennis van houtbewerking werden sindsdien doorgegeven van generatie op generatie."

Alle deuren en verschillende van onze mooie realisaties vind je op www.jacobs-deuren.be. Wil je onze toonzaal bezoeken? Maak een afspraak op onze contactpagina, bel naar 054 32 63 06 of stuur een mailtje naar lieselotte@jacobs-deuren.be. Tot binnenkort! 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10705-14941/jacobs-deuren/partnerberichten/de-trend-in-binnendeuren-wie-durft-combineren-wint/