livios logo

(VER)BOUWKRIEBELS? Jacobs Binnendeuren is open tijdens het bouwverlof!

De zomervakantie komt eraan, hoog tijd om plannen te maken. Wat wordt het: een verre reis, een staycation in eigen land of … (ver)bouwen? Ga je vol voor optie drie, dan hebben we goed nieuws: Jacobs Binnendeuren blijft gewoon open tijdens het bouwverlof!

15370-NL

We blijven open tijdens het bouwverlof.

Foto Jacobs Deuren

In juli sluiten de bedrijven in de bouwsector traditioneel drie weken lang de deuren. En ja, ook in het atelier van Jacobs Binnendeuren blijft het van 12 juli tot 2 augustus muisstil. Maar in de toonzaal  - waar je vandaag maar liefst 150 modellen vindt - zal je wél gewoon terechtkunnen voor persoonlijk advies en scherpe offertes. “We kiezen er intussen al enkele jaren voor om onze klanten ook tijdens het bouwverlof te blijven helpen. Handig voor wie verlof neemt om te (ver)bouwen en anno 2021 natuurlijk extra interessant voor mensen die het nog niet meteen zien zitten om op te reis te vertrekken en (ver)bouwkriebels hebben", zegt Lieselotte Jacobs. “We zijn in deze periode wel met een kleiner verkoopteam, proberen zoveel mogelijk op afspraak te werken én passen ook onze openingsuren lichtjes aan.” Alle info vind je onderaan dit artikel én op www.jacobs-deuren.be

Tijdloos, cottage, strak of een combinatie? Wat je smaak ook is, bij Jacobs Binnendeuren ben je dus ook tijdens het bouwverlof aan het juiste adres. Passie voor houtbewerking is de slogan van het familiebedrijf aan de Brakelsesteenweg in Ninove. Familie mag je trouwens letterlijk nemen. Vandaag staan Patrick Jacobs en zijn vrouw Christine samen met hun kinderen Bart, Wim en Lieselotte aan het roer. “We maken al 42 jaar binnendeuren, maar onze roots liggen zelfs al in 1919, bij de zagerij en wagenmakerij van Charles Jacobs. De passie voor en kennis van houtbewerking werden sindsdien doorgegeven van generatie op generatie.”

Het aanbod is op zijn zachtst gezegd breed. Van tijdloos massief naar gezellig cottage tot strak gelakt en stijlvol fineer. Maar Jacobs is ook gespecialiseerd in onder andere glasdeuren, smeedijzeren deuren en anti-inbraakdeuren. De trend voor 2021? “Wie combineert, wint! De tijd van enkel ‘klassiek’ of enkel ‘strak’ is wel voorbij. We zien vandaag steeds vaker de combinatie van bijvoorbeeld massief houten deuren met smeedijzeren glasramen of van Argenta invisidoor-kaders met pakweg een plafondhoge glasdeur als eyecatcher. Hedendaags, maar ook warm. Daar gaat het om.”

Alle en verschillende van onze mooie realisaties vind je op www.jacobs-deuren.be. Wil je onze toonzaal bezoeken? Maak een afspraak op de contactpagina, bel naar 054 32 63 06 of stuur een mailtje naar lieselotte@jacobs-deuren.be.

 

Aangepaste openingsuren 12/07/2021 t.e.m. 2/08/2021

 Maandag: gesloten

Dinsdag - vrijdag: 10:00 – 12:00 & 13:00 – 18:00

Zaterdag: doorlopend van 10:00 – 18:00

Zondag: gesloten

** We zijn ook gesloten van zondag 18/07 t.e.m. woensdag 21/07 **


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10705-15370/jacobs-deuren/partnerberichten/ver-bouwkriebels-jacobs-binnendeuren-is-open-tijdens-het-bouwverlof/