livios logo

Een frisse wand met deze lentetrends in 2019

De lente is weer in het land en daarom is het tijd om jouw interieur wat op te frissen! Een personal touch of een gekke accentmuur in je favoriete wandsteen? Het transformeert je interieur en geeft je woning weer wat pit! Een geslaagde transformatie? Dat doe je met de hulp van Impermo. Van vloeren en wandtegels tot parket en natuursteen. Geef jouw thuis nog meer leven met een tikkel(tje) design en volgens de laatste lentetrends.  

12860-N

Venice Beach Pebbles - natuursteen mozaïek - IMKEIG30 - formaat 30x30cm

Foto Impermo

12860-N

Neutra Cool Grey Glossy - keramische wandtegel - IMNEUCOOL30 - formaat 7,6x30,2cm

Foto Impermo

Mix en Match er op los

Gedaan met uniforme vloer- en wandtegels! Gebruik jouw creativiteit en combineer alle mogelijke soorten, vormen en kleuren. Zo breng je niet alleen een personal touch aan in jouw interieur maar zorg je vooral voor dynamiek. De keien van Venice Beach Pebbles belichamen de prachtige onvoorspelbaarheid van de natuur en geven een spagevoel aan je badkamer. Het resultaat? Een unieke combinatie die je nergens anders zal tegenkomen!

Blauw en kleitinten, de grote winnaars van 2019

In 2019 doen pasteltinten hun optocht, maar toch blijven ook enkele golden oldies hangen. Mosterdgeel en kobaltblauw, de toppers die ook vorig jaar helemaal in waren, verwelkomen saliegroen, zoet roze, lila, peach en andere pastel- en terracottatinten. Vooral de oudroze kleitint doet dit jaar haar intrede en stoot violet meteen van de troon. De rozige kleitint moet haar troon wel delen met blauw, in al haar facetten.

Shine bright like a diamond

Een likje hoogglans hier, een likje hoogglans daar want metallic en chrome blijven nog wat hangen dit jaar. Spiegelglans in jouw wand- en vloertegels geeft jouw interieur een open en ruime look. Deze look is perfect voor in jouw badkamer of keuken, want in 2019 mag het allemaal wat meer zijn. Jouw partner in crime? Onze Neutra Cool Grey Glossy. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, jouw spiegelglans tegels geven je het meest trendy interieur van het land.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10708-12860/impermo/partnerberichten/een-frisse-wand-met-deze-lentetrends-in-2019/