livios logo

VYGO vinyl van Impermo: makkelijke plaatsing én onderhoud

Vinyl is terug van weggeweest. Die terugkeer geldt niet alleen voor de muziek, maar ook voor vloeren. Maar vinyl is, tegenover materialen als parket en laminaat, lange tijd ondergewaardeerd geweest. De VYGO vinylvloeren van Impermo maken korte metten met dat verouderde imago.

13105-N

VYGO Premium Moscow - IMVYGOMOS - 142776 - 122x22,50x0,75cm

Foto Impermo

13105-N

Foto Impermo

13105-N

Foto Impermo

Met ruim een eeuw kennis en ervaring koos Impermo ervoor om vinyl naar een hoger niveau te tillen. Het moest sterker, kwalitatiever, dunner en vooral een pak stijlvoller. Vanuit deze visie werd VYGO geboren.

SOS vloer plaatsen

Een nieuwe vloer leggen hoeft niet altijd gepaard te gaan met stof, vuil, zweet en overlast. Een kwalitatieve, dunne vinylvloer als VYGO leg je eenvoudig over elk type bestaande vloer: van chape tot tegels met grote voegen. Effen of oneffen; het vormt geen obstakel meer. Je kan je nieuwe vinylvloer eenvoudig bovenop elk type ondergrond leggen. Geen breekwerk, containers en hoge kosten. Want door het eenvoudige kliksysteem behoort de lastige verlijming tot het verleden.

Kijk voor je van start gaat wel nog even na of je vinylvloer over een aangehechte ondervloer beschikt. Neen? Leg dan eerst een ondervloer. Dit zorgt voor verschillende voordelen, zoals minder contactgeluid en minder oneffenheden in de vloer.

Met een minimale inspanning en zonder de bankrekening te plunderen geef je elke ruimte een nieuwe adem. Ideaal dus, als je wil renoveren of simpelweg een ruimte opfrissen.

De eerste reiniging na plaatsing

Een vinylvloer heeft, in tegenstelling tot tegels of parket, geen speciale behandeling nodig na plaatsing. Het enige wat hierbij echt van tel is, is dat je eventuele vuilresten onmiddellijk verwijdert. Start met even kort stofzuigen en maak de vloer vervolgens schoon met een natte microvezeldoek. Je hoeft in eerste instantie geen poetsmiddel aan het water toe te voegen.

Lukt het niet om de resten te verwijderen? Voeg dan wat Master Cleaner toe aan het water. Deze krachtige reiniger van Impermo verwijdert vuil en aanslag, versterkt het oppervlak en zorgt ervoor dat de vloer nog beter bestand is tegen vloeistoffen. Een ideaal onderhoudsproduct voor vloeren die regelmatig om een poetsbeurt vragen, zoals in de keuken of leefruimte.

Ook het wekelijkse onderhoud van je VYGO vinylvloer vergt weinig moeite. Stof kan je eenvoudig verwijderen met een microvezeldoek of met de stofzuiger. Is al het stof weg? Ga nog eens over je vloer met een klamme dweil of mop. Let wel dat er geen water op de vloer blijft liggen. Wil je zeker zijn van je stuk, ga er dan nog eens over met een droge dweil. Grondige poetsbeurt op de agenda? Dan mag je natuurlijk altijd wat Master Cleaner aan het water toevoegen. Dit product werkt kleine krasjes weg, verbetert de duurzaamheid en beschermt tegen slijtage.

Eerst zien, dan geloven? Ontdek zelf waarom VYGO vinyl de sterkste keuze is in één van onze toonzalen.

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10708-13105/impermo/partnerberichten/vygo-vinyl-van-impermo-makkelijke-plaatsing-en-onderhoud/