livios logo

Ga op reis in eigen huis met Impermo

Heb jij nog vakantieplannen? Voor sommigen liggen verre oorden in het verschiet, anderen bleven dicht bij huis of hebben een weekendje weg geboekt. Hoe jouw zomer 2019 er ook uitziet, met de producten van Impermo proef je gewoon thuis van verschillende culturen. Stippel een vakantieroute uit en ga op reis in eigen huis!

13147-N

Keramisch parket - Sequoia Mix - 20x120x1cm

Foto Impermo

13147-N

Keramische vloertegel - Calacatta - 60x60x0,90cm

Foto Impermo

13147-N

Wandtegel - Zellige Tundra - 10x10x1,30cm

Foto Impermo

13147-N

Natuursteen vloertegel - Belgian Bluestone - 60x60x2cm

Foto Impermo

Naar de westkust van de Verenigde Staten

Wist je dat je prachtige nationale parken kunt vinden in de Verenigde Staten? Sommige staan zelfs op de Werelderfgoedlijst van Unesco, zoals het Sequoia National Park aan de Amerikaanse westkust dat zijn naam dankt aan de vele soorten mammoetbomen, of sequoia’s, die daar groeien. Impermo reproduceerde het hout van deze bedreigde boomsoort op keramisch parket: Sequoia Mix. Zo combineer je de natuurlijke uitstraling van deze authentieke houtlook met het onderhoudsgemak en de krasbestendigheid van keramiek.

Verfijnd Italië

Wie aan Italiaanse materialen denkt, denkt aan marmer. Niet voor niets is deze steen geliefd bij beeldhouwers vanwege zijn prachtige lichtval. Marmer reflecteert veel licht waardoor ruimtes groter lijken. Het wordt vaak gebruikt in de keuken of badkamer waar rust gecombineerd wordt met een vleugje luxe. Met Calacatta van Impermo haal je de marmerlook in huis voor een zachte prijs en geniet je van het mooiste materiaal uit verfijnd Italië.

Hartverwarmend Marokko

De Zellige is een Marokkaanse tegel die met de hand gekneed, gevormd en aangestampt wordt. Dit manuele productieproces zorgt ervoor dat elke tegel uniek is. De oneffenheden en verschillende kleurschakeringen geven de Zellige een artisanaal karakter en creëren een authentieke look. Combineer kleuren in verschillende ruimtes en zorg voor een hartverwarmend, mediterraan klimaat in je huis. 

Op reis in eigen land

De Belgische blauwe steen voelt zich thuis in elke ruimte: badkamer of keuken, buiten of binnen, donker of licht. Deze kalksteen is te combineren met verschillende stijlen. Zo vormt de donkere kleur een moderne toets in een landelijk interieur. In een hedendaags interieur voegt de Belgische blauwe steen juist een vleugje authenticiteit toe met zijn verouderde randen en kleine fossielen. Deze ‘witte vlekjes’ – crinoïden genoemd – zijn van nature en exclusief in de steengroeve Carrières du Hainaut aanwezig. Kies je voor Belgische blauwe steen, dan kies je met de tijd ook voor een rijke natuurlijke patina die de natuursteen mooier en intenser van kleur maken. Deze tegel groeit met jou mee.

Cultuur opsnuiven doe je gewoon thuis met de authentieke en natuurlijke producten van Impermo! Ontdek ze in onze toonzalen tijdens de Summer Deals

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10708-13147/impermo/partnerberichten/ga-op-reis-in-eigen-huis-met-impermo/