livios logo

Breng warmte in huis met de 3 najaarsstijlen van Impermo

Nu het ’s avonds weer wat vroeger donker is, spenderen we allemaal wat meer tijd in huis. Hoog tijd dus om wat extra aandacht aan je interieur te besteden. Bij Impermo hebben we 3 najaarsstijlen bepaald die – elk op hun eigen manier – warmte en gezelligheid uitstralen.

13447-N

Interieurbeeld: keramische vloertegel - Tilestone Subway Crete Dark Grey - 60x60x0,9cm

Foto Impermo

13447-N

Interieurbeeld: keramisch parket - Tilestone Woodland Beige - 120x19x1cm

Foto Impermo

13447-N

Interieurbeeld: parket - LMB Primewood Grey - 193,50x15x1cm

Foto Impermo

American loft

Het loftgevoel naar binnen halen is niet zo moeilijk. Er zijn slechts een paar elementen waarmee je rekening moet houden voor een geslaagd resultaat. Essentials als cognackleurig leer, zwart mat metaal en donker hout zijn onontkoombaar. Leuke accenten leg met accessoires in honinggeel.

Wil je helemaal voor de industriële look gaan, dan breek je het pleisterwerk van de muren totdat je de ruige bakstenen tegenkomt. Deze kan je – na het stof helemaal af te borstelen en een primer aan te brengen – wit verven voor een subtielere touch. Niet zo gewonnen voor al dat stof en breekwerk? Een makkelijke oplossing is sfeervol fotobehang met bakstenen look, stucwerk of beton.

Nordic ton sur ton 

De Scandinavische stijl is een blijvertje van formaat. Hij kenmerkt zich door zijn simpele vormen en pure kleuren. Opsmuk en tierlantijntjes zijn niet besteed aan de Scandinaviërs, maar toch stralen hun interieurs warmte en sereniteit uit. Hoe? Door het gebruik van natuurlijke materialen.

Met de Nordic stijl bevind je je dan ook recht in de bossen. Van een eiken parketvloer tot het kleinste stukje decoratie; hout doet het altijd goed in deze interieurstijl. Warmte voeg je dan weer letterlijk toe door wollen plaids op de bank te verzamelen. Of leg een tapijt met geometrische print op de vloer zodat ook de voetjes warm blijven. En daarna afwerken met het alom bekende ronde salontafeltje. Dit alles giet je in een ton sur ton kleurenpalet in zachte natuurtinten en je waant je zo in Noorwegen.

La palace Parisienne

Deze interieurstijl bundelt het beste van de klassiek chique stijl met de eigentijdse botanische trend. Less is absoluut niet more. Warme kleuren en materialen vormen binnen La palace Parisienne de perfecte symbiose met fleurige bloemenprints. Uiteenlopende stoffen en materialen in aardse tinten zorgen op hun beurt voor een hoge aaibaarheid. Denk maar aan een statementstoel uit wijnrood fluweel, eén van de key colours in deze interieurtrend, naast bosgroen en poederroze. Of denk eens aan een behang met botanisch bloemenpatroon.

Ook populair is zwart marmer met een patroon van witte nerven. Denk maar aan een bijzettafeltje met goudkleurig onderstel en glanzend marmeren tafelblad. Maak het geheel helemaal af met een grote vaas, gevuld met een royale bos bloemen en je kamer geniet meteen van een stylish upgrade.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk de website of kom langs in één van onze zeven toonzalen.

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10708-13447/impermo/partnerberichten/breng-warmte-in-huis-met-de-3-najaarsstijlen-van-impermo/