livios logo

Modulair bouwen met houtskeletbouw

Ralus Houtskeletbouw is gespecialiseerd in modulaire bouw op basis van houtskeletbouw en dit zowel voor aanbouwen, bijgebouwen als woningen. 

12290-N

Plaatsing van een modulaire bouw. Levering in 2 delen en koppeling ter plaatse.

Foto Ralus Houtskeletbouw

De modules worden in onze ateliers volledig geprefabriceerd. Dit houdt in dat de volledige uitrusting zoals elektriciteit, sanitair, verwarming en afwerking reeds voorzien worden tot in de fase sleutel-op-de-deur. Vervolgens wordt alles naar de plaats van bestemming getransporteerd en met een kraan op z'n plaats gezet en gekoppeld. Voor de klant betekent dit dat hij in een mum van tijd kan beschikken over een kwalitatief afgewerkte werk- of woonruimte.

Ralus werkt met kwalitatieve en ecologische materialen. De productie van deze woningen en bijgebouwen vindt plaats in België en ook de onderdelen, zoals bv. de ramen en deuren, zijn afkomstig van Belgische fabrikanten. Het is een milieuvriendelijke keuze met een beperkte ecologische voetafdruk die een aanzienlijke meerwaarde creëert.

Modulair bouwen heeft zeer veel toepassingsmogelijkheden en kan gemakkelijk meegroeien met jouw behoeftes. Neem gerust eens contact op via info@ralus.be of neem een kijkje op onze website

12 dingen die je moet weten over bouwtechnieken


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10709-12290/ralus-houtskeletbouw/partnerberichten/modulair-bouwen-met-houtskeletbouw/